Krumpli
Tojás
Lilahagyma
Majonéz
Tejfel
Petrezselyem
A krumplit megpucolva, felkockázva, sós vízben megfőzöm.
A tojásokat is keményre főzöm, lehűtöm, megpucolom, és szintén felkockázom.
A lilahagymát megtisztítom, felaprítom.
A majonézt elkeverem a tejföllel (diétásan joghurttal), sóval, borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel.
Összeforgatom a szilárd alapanyagokkal, és akár ehető is, de jót tesz neki, ha egy időre betesszük a hűtőbe pihenni, így finoman összeérnek az ízek.
Az olajat, a cukrot és az ecetet alaposan elkevertem. Hozzáadtam a hagymát és ezzel is alaposan elkevertem, hogy a hagymakockák darabjaira essenek szét, hogy mindenhol ott legyenek...
Elkészítési idő: fél óraA répát és a céklát tisztítsd meg, és szeletelővel vágd vékony szeletekre, majd add hozzá a bébi spenótot. A bacon-t süsd ropogósra, a csiperkét pedig vágd félbe és kevés olívaolaj...
Elkészítési idő:A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük és megpucoljuk. Felkarikázzuk /tojás szeletelővel/ vékony szeletekre vágjuk. Egy üvegtálba összekeverjük a tejfölt, majonézt, mustárt, sót...
Elkészítési idő: