40 dkg cékla
40 dkg alma
citromlé, édesítőszer, só
A céklát nagy lyukú reszelőn nyersen lereszeljük, pici sót teszünk rá.
Az almát szintén lereszeljük és pici citromlével megöntözzük.
Kis állás után összekeverjük a céklát és az almát.
Aki igényli, kevés édesítőszerrel édesítheti.
A kukoricát puhára főzzük. Amíg hűl, addig elkészítjük a majonézt. A hozzávalókat (a csipet sóig) felfőzzük. ( nem kell megijedni, összefog állni, olyan kocsonyás állaga lesz ) H...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent felkockázni, tejföllel összeborítani. Hűtőben legalább 6 órán át hagyni összeérni... ennyi... :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot pürésítjük robotgéppel. A húst, sót, borsot, zsemlemorzsát, a paradicsom felét, a tojás és a zsályát összedolgozzuk. Belerakjuk formába, letakarjuk fóliával. 190 f...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA krumplikat pucold meg, mosd át, vágd számodra szimpatikus darabokra, majd főzd őket félpuhára, nagyjából 15 perc alatt. Ezután szedd ki őket egy alkalmas tálba, sózd és borsozd ő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű