- 4 отварных яйца
- банка шпрот
- сухарики
- банка грибов
- средняя луковица
- майонез
Отвариваем яйца. Лук режим полукольцами и обжариваем. Грибы режим и обжариваем отдельно. Даем остыть.
. Шпроты разминаем вилкой. Сухарики(если крупные)помять, (не раскрывая упаковки).
Салат делаем слоями: -2 яйца на крупной тёрке -шпроты -лук обжаренный -майонез -сухарики -майонез -грибы -2 белка на крупной тёрке -майонез -2 желтка на мелкой терке Готовый салат ставим на 2-3 часа в холодильник,пусть пропитается
Reis in Salzwasser ca. 20 Minuten kochen. Abgießen, abschrecken und abtropfen. Mais und Bohnen abspülen und abtropfen lassen. Paprika putzen, waschen und klein schneiden. Schafskä...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségkeveréket roppanósra pároljuk, majd hűlni hagyjuk. A krémsajtot, tejfölt, főtt tojás sárgáját, 1 db pépesre reszelt almát simára keverünk, sózzuk, borsozzuk, majd az aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, ha kész, kihűtjük, megpucoljuk és felszeleteljük. A hagymát apró kockákra vágjuk. A majonézt és a tejfölt összekeverjük kevés mustárral, sóval, borss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű