10 dkg füstölt sajt
2 szál sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál majonéz (hogy kenhető legyen)
Pirítós kenyér
A füstölt sajtot és a sárgarépát sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a szintén lereszelt fokhagymát és az 1-2 evőkanál majonézt. Jól összeforgatjuk. Utána pirítós kenyérre kenjük. Isteni finom! Aki szereti, több fokhagymát is tehet bele! Jó étvágyat!
Tormás sonkatekercs készítése: A krémsajthoz adjuk a tormát és az aprított petrezselyem felét. Frissen őrölt borsot keverünk hozzá, majd habzsákba töltjük, és megtöltjük a sonkasz...
Elkészítési idő: 3 h Nehézség: KönnyűA megmosott burgonyákat héjastul egy lábasba tesszük, felöntjük vízzel és kb. 20-25 perc alatt puhára főzzük. Az utolsó 5 percben beledobjuk a zellert, hogy azok is megpuhuljanak....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét narancsot féreteszünk,a többit meghámozzuk,lehetőség szerint minél kevesebb fehér rész maradjon rajta.A husát először ketté.majd vékony szeletekre vágjuk.A fél kiló almát megti...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A zellert és az almát meghámozzuk és gyufaszál vékonyságúra szeleteljük. Citrommal meglocsoljuk. 2. A sajtot is hasonlóképpen felvágjuk. A diót durvára vágjuk. 3. A tejszínt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű