10 dkg füstölt sajt
2 szál sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál majonéz (hogy kenhető legyen)
Pirítós kenyér
A füstölt sajtot és a sárgarépát sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a szintén lereszelt fokhagymát és az 1-2 evőkanál majonézt. Jól összeforgatjuk. Utána pirítós kenyérre kenjük. Isteni finom! Aki szereti, több fokhagymát is tehet bele! Jó étvágyat!
A csemegeuborkákat hosszában vágjuk fel 4 darabra (egyben is lehet hagyni az uborkát). A sonkát ízlés szerint kenjük meg krémsajttal, majd a felvágott uborkából 3-4 (vagy több)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét alaposan megmossuk, néhány órára áztatjuk, esetleg egy egész éjszaka. Azután sós, babérlevéllel ízesített vízben a zöldségekkel együtt megfőzzük. Mikor megfőtt, leszűrj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűCsirkemell tojással és répával töltve A csirkemellet szétnyitjuk, megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk fokhagyma granuláttal. A tojást megfőzzük, megpucoljuk kettévágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: Szeleteld vékonyra a káposztát, a magjától megszabadított almát, a hámozott sárgarépát és az újhagymát. Keverd őket össze, amjd add hozzá a mandulát és az áfonyát. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű