10 dkg füstölt sajt
2 szál sárgarépa
2 gerezd fokhagyma
3-4 evőkanál majonéz (hogy kenhető legyen)
Pirítós kenyér
A füstölt sajtot és a sárgarépát sajtreszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a szintén lereszelt fokhagymát és az 1-2 evőkanál majonézt. Jól összeforgatjuk. Utána pirítós kenyérre kenjük. Isteni finom! Aki szereti, több fokhagymát is tehet bele! Jó étvágyat!
A petrezselymet felaprítjuk, a zöldhagymát felszeleteljük, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főjenek szét, cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk és felcsíkozzuk a filézett csirkemellet. A burgonyát és a zellergumót alaposan megmossuk, meghámozzuk és kockára vágjuk. A MAGGI Tyúkhúslevesben megfőzzük a csirkehúst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot reszeld le, majd oszd hat-nyolc egyenlő részre. Sütőpapírból vágj ki egy nyolc-tíz centi átmérőjű kört, és tégy rá egy előzőleg kiporciózott sajtadagot. Ezután rakd a mikr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVizet forralunk, majd levesszük a tűzről. A sajtot dupla nejlonzacskóba tesszük, jól lezárjuk, és a vízbe merítjük; ügyeljünk arra, hogy a zacskóba ne kerüljön víz. Az edényt lefed...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű