Feltöltés alatt
200 g tehéntúró 100 g sajt 100 g tejföl 150 g sonka vegáknak kihagyni helyette füstölt sajt 100 g füstölt lazac (kihagyható) 4 saláta levél
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felforralt, sós vízbe öntsük bele a bulgurt, lefedve hagyjuk állni 20 percig, ezalatt a bulgur magába szívja a vizet. Ezalatt aprítsuk fel a zöldségeket. A mentát minél apróbbr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsak keverd össze a dresszinghez a hozzávalókat, majd öntsd rá az uborkára. Ízlés szerint fűszerezd, ha szereted, akkor még kaprot is tehetsz hozzá. Hidegen fogyasztandó.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA retket meghámozom, megmosom, majd lereszelem. Hozzáadom a sót, a borsot /legjobb a frissen őrölt/, a rendelkezésünkre álló olajat, a néhány csepp citromlevet, a mézet, majd anny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű