• 25 dkg Cocomas
• 25 dkg párolt karfiol
• 15 dkg To-tu (Tojás túró) (5 tojásfehérjéből)
• 3 dkg kacsazsír
• 1 dkg Hymalája só
• 20 g friss citromlé
• 6 dkg zselatin. (2 cs.natúr zselatin)
(megjegyzés: késhegynyi kurkumával adhatunk neki egy kis sárgás színt)
A cocomast és a kacsazsírt felmelegítjük, majd feloldjuk benne a zselatint. Ezután mindent krémesre turmixolunk és formába öntjük.
Lehet muffin formákban
Kezdjük a töltelékkel, mivel egy kicsit jó, ha kihűl és összeáll, mielőtt felhasználnák. Mossuk meg, pucoljuk meg és vágjuk fel a zöldségeket. A darálthúst dolgozzuk össze a csombo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször az öntetet készítjük el. Egy tálkában összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet és a bazsalikomot. Egy órára a hűtőbe tesszük, hogy jól összeérjenek az ízek. A paradics...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyűcherry paradicsom 6 db A nagyobb cherry paradicsomokat negyedekre vágjuk. 2. uborka 1 db Az uborkát meghámozzuk, és feldaraboljuk. 3. vöröshagyma ½ db Egy vöröshagyma...
Elkészítési idő: 10 Nehézség: KözepesA húst bekenem a tabasco szósszal (de tetszés szerint ízesíthetjük bármivel) és egy öntöttvas grillserpenyőben zsiradék nélkül megsütöm. A zöldségeket tetszés szerint összeaprít...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű