12 db füstölt szeletelt sajt
15 dkg reszelt trappista sajt
10 dkg sajt krém
6 db tojás
12 szelet sonka
1 teás kanál mustár
10 dkg vaj vagy 2 evőkanál tejföl
1-2 szál zöldhagyma
1 db piros színű paprika
2 teás kanál metélőhagyma
fehér bors,só ízlés szerint
A szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakom,úgy hogy egymást fedjék,szórjuk reszelt trappistával meleg sütőbe rakjuk pár percre csak annyira,hogy kissé összeolvadjon.
A tojásokat keményre megfőzzük.Ha kihűlt a tojás a fehérjét felaprítom hozzáadom a sajtkrémet,szeletelt zöldhagymát,kockára vágott piros színű paprikát,ízesítem sóval,borssal.
A tojássárgáját kikavarom a vajjal vagy a (tejföllel)bele rakom a mustárt,sót.
A sajtot beborítom sonkával rárakom a fehérjét végén a sárgáját,majd szorosan feltekerem,fóliába csomagolom másnap szeletelem.
Kedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megmossuk, felkarikázzuk és olajjal kikent tepsibe téve megsózzuk; majd mindkét oldalukat megsütjük (150 fokon kb.10-10 perc alatt). A fokhagymát meghámozzuk és fel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA bulgurt leöntjük kétszeres mennyiségű, forrásban lévő sós vízzel, és lefedve hagyjuk állni 30 percet, majd vegyük le róla a fedőt és hagyjuk kihűlni. A cukkinit az olívaolajon...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük a burgonyát 15-20 percen át sós vízben. Öntsük le a vizet, hámozzuk meg, majd vágjuk félbe a burgonyákat. Főzzük le a babok héját, kb. 10 percen át sós vízben, öntsük le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű