12 db füstölt szeletelt sajt
15 dkg reszelt trappista sajt
10 dkg sajt krém
6 db tojás
12 szelet sonka
1 teás kanál mustár
10 dkg vaj vagy 2 evőkanál tejföl
1-2 szál zöldhagyma
1 db piros színű paprika
2 teás kanál metélőhagyma
fehér bors,só ízlés szerint
A szeletelt sajtot sütőpapírral bélelt tepsibe rakom,úgy hogy egymást fedjék,szórjuk reszelt trappistával meleg sütőbe rakjuk pár percre csak annyira,hogy kissé összeolvadjon.
A tojásokat keményre megfőzzük.Ha kihűlt a tojás a fehérjét felaprítom hozzáadom a sajtkrémet,szeletelt zöldhagymát,kockára vágott piros színű paprikát,ízesítem sóval,borssal.
A tojássárgáját kikavarom a vajjal vagy a (tejföllel)bele rakom a mustárt,sót.
A sajtot beborítom sonkával rárakom a fehérjét végén a sárgáját,majd szorosan feltekerem,fóliába csomagolom másnap szeletelem.
1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt sütőben megsütjük, lehűtjük, meghámozzuk, kockákra vágjuk. A paprikát megtisztítjuk a magoktól, és vékony csíkokra szeleteljük, a paradicsomot és a hagymát felkarikázz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFriss, élénkzöld levelű retket vásárolunk. A retket nagyon gondosan megmossuk, a gyökérrészt levágjuk. Leszedjük a zsenge, zöld leveleket és finom metéltre vágjuk. A retket héjastó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot vékony karikákra szeleteljük, és a paradicsomot is ugyan olyan szélesre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, hagyjuk egy kicsit állni, majd papír törlővel le itatjuk a paradicsom le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű