70 dkg csirkemellfilé
só
őrölt bors
20 dkg trappista sajt reszelve
3 db tojás
liszt
1 doboz tejföl (450 gr )
2 ek. folyékony Rama
A csirkemellet vékonyra szeleteltem,kiklopfoltam,sóztam,őrölt borssal megszórtam.
A szeleteket lisztbe,felvert tojásba,majd újból lisztbe forgattam.
Egy hőálló tálat folyékony Rama margarinnal kikentem,az aljára fektettem a beforgatott hús szeletekből ,meglocsoltam tejföllel,megszórtam reszelt sajttal.
Addig folytattam,míg mind hús elfogyott.
A tetejére tejföl és reszelt sajt került.
Folyékony Ramaval meglocsoltam .
230 fokra melegített sütőben,alufóliával lefedve 60 percig sütöttem.
A csirkemellet kockákra vágjuk és bepácoljuk. A bunda hozzávalóit összekeverjük. Ebbe forgatjuk a húst, majd forró, bő olajban kisütjük. A szirup alapanyagait is összekeverjük, a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát apróra vágom, olajon megpárolom, majd hozzáadom a gombát, borsót, paradicsomkonzervet, paradicsompürét, olívabogyót, az összezúzott fokhagymát és a fűszereket. Ezt a ragu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke szárnyaknak a végét levágom a többi részét mosás után besózom. A ketchupot egy edénybe teszem, hozzáadom a cukrot, a szilvát, és összeturmixolom az összes hozzávalót. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet hosszúkás darabokra vágjuk, kicsit besózzuk. (De csak óvatosan azzal a sóval, mert a szalonna is sós, nehogy elsózzuk az ételt.) A jénai alját bacon szalonnával kir...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű