70 dkg csirkemellfilé
só
őrölt bors
20 dkg trappista sajt reszelve
3 db tojás
liszt
1 doboz tejföl (450 gr )
2 ek. folyékony Rama
A csirkemellet vékonyra szeleteltem,kiklopfoltam,sóztam,őrölt borssal megszórtam.
A szeleteket lisztbe,felvert tojásba,majd újból lisztbe forgattam.
Egy hőálló tálat folyékony Rama margarinnal kikentem,az aljára fektettem a beforgatott hús szeletekből ,meglocsoltam tejföllel,megszórtam reszelt sajttal.
Addig folytattam,míg mind hús elfogyott.
A tetejére tejföl és reszelt sajt került.
Folyékony Ramaval meglocsoltam .
230 fokra melegített sütőben,alufóliával lefedve 60 percig sütöttem.
1. A kicsontozott, lebőrözött csirkemelleket óvatosan kiveregetjük, sózzuk, és enyhén borsozzuk. 2. Minden szelet húsra 1-1 sonkaszeletet fektetünk, erre 1-1 sajtszelet kerül,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat tegyük egy nagy tálba, majd jól keverjük el, míg csomómentes kenhető masszát nem kapunk. Kanalazzuk rá egy sütőpapírra, majd tekerjük fel úgy, hogy parizer formájú h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 egész pipicicit megmostam hideg vízbe, és szép vékonyra felszeleteltem. Elkészítettem a pácot. 4 evőkanál étolajba bele kevertem 1 zacskó szárnyas fűszerkeveréket, 2 evőkanál méz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz anyagokat a szokott módon fasírtmasszává gyúrom. Közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelek. A masszát 3 részre osztom. Az első részt a tepsibe közepébe helyezem végig. Erre...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű