1 kg csirkemell
1 vöröshagyma
10 dkg gomba
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál mustár
petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük és öntünk alá egy pici vizet. Fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt, a tejszínt és a mustárt összekeverjük, mikor a hús puha, felöntjük vele. Pár percig főzzük, majd megszórjuk a petrezselyemzölddel és fogyaszthatjuk.
1A csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk. 2A vöröshagymát megpucoljuk, vékonyan felkarikázzuk. 3A bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olyan ser...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vágjuk karikára a nyers burgonyát, a vörös- és lila hagymát, aprítsuk fel a fokhagymát. 2. 4 dl tejfölbe keverjük bele a pirospaprikát, a fokhagymát, tegyük félre. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy lábosban olajat hevítek és beleteszem az apróra vágott hagymát és a durván felaprított zsályaleveleket és üvegesre megdinsztelem. Hozzáadom a rizst és egy kicsit pirítom. Felön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húshoz hozzáadom a tojást, az áztatott, kicsavart zsömlét, a zsírt vagy olajat, az ételízesítőt, a sót, a borsot, a zúzott fokhagymát, a petrezselymet és kakukkfüvet, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű