1 kg csirkemell
1 vöröshagyma
10 dkg gomba
2 dl tejföl
1 dl főzőtejszín
2 evőkanál mustár
petrezselyemzöld
só, bors
olaj
A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük és öntünk alá egy pici vizet. Fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt, a tejszínt és a mustárt összekeverjük, mikor a hús puha, felöntjük vele. Pár percig főzzük, majd megszórjuk a petrezselyemzölddel és fogyaszthatjuk.
Egy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszeljük h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, leszűrjük. Majd fövő, sós vízben kb. 3 percig főzzük, majd leszűrjük. 2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a sóval,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet aránylag vékony szeletekre vágjuk, és egyenként egy kicsit megklopfoljuk, hogy jó vékonyak legyenek. 2. Jól megízesítjük őket a kedvünkre való fűszerekkel....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVagdalja be néhány helyen a csirkacombot. Készítse el a pácot: a fokhagymát és a gyömbért vágja nagyon apró darabokra, adja hozzá a joghurtot, olajar, citromlét és a tandoori fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes