Családireceptkönyv.hu

Lusta rizses csirke sütőben


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 sárgarépa
2 bögre rizs
2 evőkanál tejföl
fél teáskanál őrölt bors
3 bögre víz
2 hagyma
800 g csirkecomb
fél teáskanál curry por
3 evőkanál olaj

Elkészítés:


A tejfölt keverjük össze a fűszerekkel, öntsük rá a húsra és tegyük hűtőbe félórára. A megtisztított hagymát vágjuk apróra, a meghámozott répát reszeljük le és kevés olajban dinszteljük meg. A zöldségeket tegyük egy kiolajozott hőálló tálba, öntsük rá a rizst, adjuk hozzá a vizet és kevés sót. A tetejére tegyük rá a csirkecombokat. Alufóliával fedjük le és 180 fokos sütőben süssük 1 órán át, majd vegyük le az alufóliát és ha szükséges süssük még 10 percig.

Lusta rizses csirke sütőben

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Sajtos csirkemell baconbe tekerve, csodás étel
Sajtos csirkemell baconbe tekerve, csodás étel

A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az ementális pedig lere...

Elkészítési idő: 30 perc !
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rántott hús Hercegnő burgonyával
Rántott hús Hercegnő burgonyával

A csirkemelleket felszeleteljük és kiklopfoljuk,sózzuk ,borsozzuk. felverjük a tojásokat. Először lisztbe ,tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk a szeleteket. Forró,olajban szé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval
Kolbásszal töltött csirkecomb tarhonya rizottóval

A kolbászt egészen apróra vágjuk, összekeverjük a darált csirkecombbal és a finomra vágott snidlinggel. Ízesítjük sóval és kevés fekete borssal. A csirkecombokat besózzuk. Négy ré...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Caprese csirke sok-sok olvadó mozzarellával
Caprese csirke sok-sok olvadó mozzarellával

Az egész csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, és tűzforró serpenyőben, kevés olajon, 30 másodpercenként megforgatva megsütjük úgy, hogy a külsejükre szép piros kéreg kerüljön, de belü...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk