Minden földi jó!
Ahogy Anyukámtól láttam :)
A húst kb. 2x2 cm-es kockákra darabolom, a vöröshagymát finomra aprítom. Felhevített zsiradékban a vöröshagymát üvegesre dinsztelem, az egész köményt megfuttatom rajta, a húskoc...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA krumplit hámozás után apró kockákra vágom. A füstölt szalonnát felkockázom és zsírjára sütöm .A pirított szalonnát szűrőkanállal kiveszem, félrerakom. A megmaradt zsírban megpirí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A leveshez pecsenyekacsa nyakakat vettem. Tettem bele pár darab zúzát és szívet is. 2. A zöldségeket megtisztítjuk. 3. A pecsenyekacsa nyakakat, zúzát és szíveket hideg ví...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A vöröshagymát felaprítjuk, és kevés zsíron megfuttatjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, feldaraboljuk, és a hagymához adjuk. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a zöldségleve...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű