Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Tőkehal lencsével
Tőkehal lencsével

Egy halszeletet 2-3 darabba vágunk, ízlés szerint megsózzuk, borsozzuk és kevés olívaolajon megsütjük. A meleg serpenyőben hozzáadunk 3 dkg vajat, amely így „beleolvad” a halba....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Ecetes sült hal
Ecetes sült hal

A halat megtisztítjuk, és egyben hagyva sűrűn beirdaljuk, alaposan besózzuk.A lisztet össze keverjük a paprikával, és beleforgatva a halakat a forró zsiradékban kisütjük.Ezután me...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Busa zöldfűszeres tejföllel
Busa zöldfűszeres tejföllel

Alulra főtt krumpli. Csinálni kell tejfölből és friss fűszerekből és borból egy öntetet. A krumplira jön a beirdalt hal és a szalonnapörc amit előzőleg kisütöttünk. Erre rá az önte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
ZACSKÓBAN SÜLT HEKK SPENÓTTAL
ZACSKÓBAN SÜLT HEKK SPENÓTTAL

A törzseket megtisztítjuk – hasáról-hátáról éles pengével eltávolítjuk az úszóit, farok úszóját egy határozott mozdulattal lenyessük, a halat gerincre merőlegesen beirdaljuk. Fűsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk