menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Balatoni egészben sült fogas
Balatoni egészben sült fogas

A halat megtisztítjuk a pikkelyétől és a belsőségektől, utána alaposan megmossuk. Mind a két oldalát beirdaljuk, és besózzuk. Hagyjuk állni kb. 20 percig, hogy a só jól átjárja. Fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Petrezselymes vajban sült halszeletek
Petrezselymes vajban sült halszeletek

A halfilét ha fagyasztott kiolvasztjuk, megmossuk, majd leitatjuk róla a vizet és megszórjuk a fűszerkeverékkel. A vajat egy serpenyőben felhevítjük, hozzáadjuk a felvágott petrezs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Halászlé
Halászlé

1. A halat kibelezzük, megtisztítjuk a pikkelyétől, szeletekre vágjuk, megsózzuk. 2. Bográcsba, vagy fazékba tesszük az apróra vágott hagymát, felöntjük vízzel és több, mint fé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mogyi77
Alaszkai tőkehalfilé baconbe tekerve, zöldfűszerekke
Alaszkai tőkehalfilé baconbe tekerve, zöldfűszerekke

1. A tőkehalfilét lemosom, és meghintem az összes fűszerrel mindkét oldalát. A sóból csak nagyon keveset használok, mert a szalonna sós. 2. Egy sütőtálat kibélelek sütőpapírral, e...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk