Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tepsiben sült süllő
Tepsiben sült süllő

A megtisztított halat mossuk,szárazra törüljük,majd frissen őrölt borssal és sóval fűszerezzük. A hasába teszünk 2-3 szál petrezselyemzöldet, 3 szelet citromot és a vaj felét. Kiva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Szabina
Rakott tőkehal "caprese"
Rakott tőkehal "caprese"

Először a paradicsomot, és a mozzarellát felkarikázzuk. A tőkehal filék mindkét oldalát vékonyan besózzuk, beborsozzuk. A halszeletek felső oldalát vékonyan bekenjük a pestoval....

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Citromos fokhagymás afrikai harcsa a la Mami
Avatar Kovács Zoltán Károlyné Kedvelnék Avatar Czinová Renata Kedvelnék
Citromos fokhagymás afrikai harcsa a la Mami

Tepsibe öntjük azt az olaj vagy zsiradékmennyiséget, amennyiben a halat sütjük, belereszeljük az 1 citrom héját, lereszeljük a fokhagymát is, beletesszük a sóval és borssal együtt,...

Elkészítési idő: 4 h
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk