menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkini bundás hal
Cukkini bundás hal

elkészítés A haltörzseket megtisztítjuk, lehúzzuk a bőrt, besózzuk. A tojásból, lisztekből, sóból, tejből, szódából, pirospaprikából kicsit sűrűbb tésztát keverünk, mint a pala...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Egzotikus rákkoktél
Egzotikus rákkoktél

A rákot felengedjük, lecsepegtetjük. Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, és a rákot egy kevés sóval, borssal, meg a kinyomott fokhagymával közepes lángon összeforgatjuk. Ha kész...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Lazac céklaágyon
Lazac céklaágyon

Egy nagy edénybe teszünk olívaolajat, citromlevet és egy fél csokor felaprított kaprot. Leszedjük a lazac bőrét, és a "pácba" tesszük. Legalább fél órát állni hagyjuk. A céklákat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SÜLT HEKK
SÜLT HEKK

A hekktörzsek hasát vágjuk végig.Mindkét oldalukat beirdaljuk 1-1,5 centiméterenként. A törzseket kívül-belül alaposan sózzuk be. Nyugodtan adagoljuk a sót, nehéz elsózni, könnyű s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk