menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tonhalas quinoa pizza
Tonhalas quinoa pizza

A kimért quinoa-t alaposan, nagyobb mennyiségű vízben átmossuk, lecsepegtetjük, félretesszük. A gyökérzöldségeket a kimért sós vízben puhára főzzük, majd a quinoa-val együtt krémes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Hekk zöldségágyon
Hekk zöldségágyon

Elkészítés: A megtisztított burgonyát felkarikázzuk, a zöldségeket felaprítjuk.4 alufólia lapot kiterítünk, ezekre helyezzük a pestóval összekevert burgonyaszeleteket és az összeva...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Harcsapaprikás
Harcsapaprikás

A harcsafilét 2-2,5 dkg-os darabokra vágjuk, megsózzuk és előforrósított serpenyőn jól megpirítjuk, hogy vöröses kéreg keletkezzen rajtuk. Majd a halkockákat kiszedjük, a visszamar...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fokhagymás vajas süllő
Fokhagymás vajas süllő

1. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk, ízlés szerint (sózzuk, borsozzuk vagy pirosarany). 2. Egy-két óra elteltével az irdalásokba tesszük a szárított zöldfűszereket, beledör...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk