menu

Családireceptkönyv.hu

Afrikai harcsa tejszínszószban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


afrikai harcsa
só, bors, citromlé
2 ek olaj

tejszín
1 tojássárgája
só, bors, citromlé, fokhagyma, petrezselyem

Elkészítés:


A sózott, borsozott halat megcsorgatjuk egy kis citromlével, kevés olajon megsüssük. A zsírjába beleöntjük a tejszínt, tojássárgáját, citromlevet, sót, borsot. összeforraljuk, bele a petrezselyemzöld. Ezzel a szósszal tálaljuk a halat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kapros lazacpogácsák patiszonnal
Kapros lazacpogácsák patiszonnal

• a hozzávalókat összegyúrjuk • gombócokat formálunk belőle • sütőpapirra fektetjük • lefújhatjuk pici olaj spray-vel • elomelegített sütőben 170 fokon, légkeverésen 20 percen...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bogi
Fűszeres halkenyér
Fűszeres halkenyér

A halkonzervek tartalmát dolgozzuk össze annyi liszttel, amennyitől közepes sűrűségű tésztává áll össze. Ha nagyon szétesik, tegyünk bele 1-2 ek tojásmentes majonézt vagy kechupot....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Miso lazac szezámos vörös káposztával
Miso lazac szezámos vörös káposztával

1. Keverjük össze a misot, a rizsecetet, a szójaszószt, a mézet és a vizet egy nagytálban. 2. Tegyük le a lazacszeleteket egy zacskóba, és öntsük rá a pácot. Hagyjuk pácolódni 1...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diéta
Sajtba bújt halfilé (Update)
Sajtba bújt halfilé (Update)

Halfilét sózzuk, borsozzuk, citromlével locsoljuk, 1 órát állni hagyjuk. Utána mindkét oldalát kevés margarinon megsütjük, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. 3 tojás sárgáját si...

Elkészítési idő: 80
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk