Családireceptkönyv.hu

Pan-Fried Salmon Fillets With Crispy Skin


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Salmon
oil
salt
pepper
lemon

Elkészítés:



Trükkök, tippek, praktikák:


Pan-Fried Salmon Fillets With Crispy Skin

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Marokkói mézes lazac mentás kuszkusszal
Marokkói mézes lazac mentás kuszkusszal

Amilyen bonyolultnak és nehéznek tűnhet a hozzávalókból, ennek az ételnek az elkészítése, igazából annyira egyszerű. Csinálni kell csak egy marinádot, elkészíteni a fűszerkeveréket...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Baconos-gombás harcsafilé
Baconos-gombás harcsafilé

A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, és egy kanálnyi olajon odatesszük, hogy kicsit megüvegesedjen. Közben megtisztítjuk és felkockázzuk a lil hagymát, majd a szalonnához adjuk. H...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Apaci
Fűszeres sült  kárász
Fűszeres sült kárász

megtisztított halakat szeletekre vágjuk. 1 citrom levével meglocsoljuk őket, pici sót szórunk rájuk, s állni hagyjuk 1 órát. Ezalatt 2 citrom héját lereszeljük, a fej fokhagymát...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pisztráng nyárson sütve
Pisztráng nyárson sütve

A halakat kibelezzük, megmossuk és leszárítjuk. A nyársat a halak száján keresztül 2-3-szor kígyóvonalszerűen átszúrva a gerincszálkán, annyira toljuk fel, hogy a nyárs a farok vég...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk