• 400 g lazacfilé
• 3 tojás
• 3 kis mogyoróhagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 evőkanál gluténmentes mustár
• 1 evőkanál kókusz szálak (a következetesség nem kötelező)
• 3 evőkanál kókuszolajat
• 1 csipet (ek) rozmaring
• 1 csipet (n) paprika
• 1 csipet (ek) só
• 1 csipet (ek) paprika
1. Vágjuk a lazac filét apróra, verjük a tojást, amíg habos, vágjuk fel a hagymát és a fokhagymát.
2. Keverjünk össze mindent egy tálban, ízesítsük a fűszerekkel és a mustárral. Adjunk hozzá egy kis kókusz lisztet, ha szükséges.
3. A lazac keverékből formázzunk 4 egyenlő nagyságú puffert és egy serpenyőben kókuszolajban (lefedve) megsütjük az egyik oldalt. A lazac megbarnul, utána fordítsuk meg és süssük meg a másik oldalt is.
4. Tálalás melegen vagy hidegen másnap.
A halrudacskákat sütőben vagy serpenyőben süssük meg. Ha elkészültek, egy háztartási papírkendővel itassuk le róluk a felesleges zsiradékot. A tejfölös mártáshoz keverjük öss...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tonhalról leöntjük az olajat és egy kis tálba tesszük. Hozzáadjuk a hagymát, ízlés szerint citromlevet, sót, borsot, petrezselymet. Adunk hozzá 2-2 evőkanál tejfölt és majonézt....
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA halszeleteket felengedjük, kicsit megsózzuk és lisztbe mártjuk. Forró olajban kisütjük és félretesszük. A vöröshagymát felaprítjuk, és friss olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a burgonyát. Sózzuk be a a tőkehalat, és tegyük félre amíg a burgonya fő. Keverjünk össze 2 dl borsót a többi hozzávalóval és turmixoljuk. Süsd a burgonyát bő vajban am...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes