teszta:15 dkg vaj,15 dkg cukor, 15 dkg dio,7 dkg liszt 1/2 cs sutopor es 4 tojas kemenyre vert habja- sutni 180 Cos sutoben.Kicsit kihult, tetejere rakenyjuk : 15 dkg porcukor 1 cs vanilijas cukor es 4 tojas sargajat habosra keverni, visza tenni a sutobe kicsit szaradjon 100 Cos sutoben! Krem a tetejere: 1 dl tej,10 dkg cukor, 10 dkg daralt dio, 10 dkg csoko es 5 dkg vaj, par percig forralni ha meghult a kalacs tetejere onteni es megszorni daralt dioval! ;)
Keverjük össze összetevőket és sütjük 180 ° C-on 20 percig. A hideg keksz vágott ketté. második Krém: Keverjük össze a puding cukorral és néhány evőkanál tej, és a maradék tejet...
Elkészítési idő: 1 óraA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük. Amikor már megfelelő állagú, fóliába csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kettőbe osztjuk a tésztát...
Elkészítési idő: 80 percA kekszet a puha vajjal, cukorral, rumaromával, kókuszreszelékkel, kakaóval összegyúrjuk és félretesszük-ne a hűtőbe. / Ha nem akar összeállni egy kis tejet adj hozzá-nekem nem kel...
Elkészítési idő: 1