teszta:15 dkg vaj,15 dkg cukor, 15 dkg dio,7 dkg liszt 1/2 cs sutopor es 4 tojas kemenyre vert habja- sutni 180 Cos sutoben.Kicsit kihult, tetejere rakenyjuk : 15 dkg porcukor 1 cs vanilijas cukor es 4 tojas sargajat habosra keverni, visza tenni a sutobe kicsit szaradjon 100 Cos sutoben! Krem a tetejere: 1 dl tej,10 dkg cukor, 10 dkg daralt dio, 10 dkg csoko es 5 dkg vaj, par percig forralni ha meghult a kalacs tetejere onteni es megszorni daralt dioval! ;)
A lisztbe beletesszük a kakaóport, a cukrot, a sütőport, és összekeverjük, majd hozzáadjuk az étolajat, az egész tojásokat és a joghurtot. Az egészet jól összekeverjük, hogy egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a zsírral elmorzsoljuk, a többi hozzávalót is hozzáadjuk és meggyúrjuk a tésztát. Ha túl kemény, adjunk hozzá még egy kevés tejfölt, de vigyázzunk, ne lágyuljon el. Mikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat, a tojássárgákat és a cukrokat egy edényben forró víz felett sűrűre keverjük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a lisztet, a kakaót, a felolvasztott margarint és a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, folpackba csomagoljuk és egy éjszakán át a hűtőben tároljuk. Lisztezett deszkán ujjnyi vastagra sodorjuk, felvert tojással lekenjük, reszelt sajttal me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű