1 púpos ek. zabpehely
2,5 dl tej
15 dkg alma
fél citrom leve és héja
1 ek méz
1/2 kk őrölt fahéj
fél dl ásványvíz
A zabpelyhet a tej felével 2-3 percig mikróban megfőzzük, közepes fokozaton.
Az almát lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, hozzáteszem a citromhéjat, a mézet, fahéjat.
A maradék tejjel és a vízzel az egészet összeturmixoljuk
A tojásokat verd fel sóval és borssal. A kenyerek egyik felét mustárral, a másikat majonézzel kend meg, és az egyikre sonkát, a másik felére mindnek sajtot rakj. Fordítsd egymásba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megmosom és fogpiszkálóval körbe szurkálom. A gázrózsa köré alufóliát helyezek, hogy a lecsurgó lé ne égjen rá. Az égőkre platnit /vaslapot/ helyezek és rárakom sül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz öntethez a Totu krém extrát habverővel kevergetve vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű