• 10-15 db 2cm-es sertéshús (karaj vagy comb)
• só
• bors
• liszt
• tojás
• zsemlemorzsa
• olaj
kukoricasaláta: főtt kukorica, majonéz, tejföl, só
tört krumpli: krumpli, vaj vagy margarin, tejföl, só
a húsokat kiklopfoljuk, ütögetjük mindkét oldalát, hogy vékonyabbak legyenek, mindkét oldalát só és borsszóróval megfűszerezzük, meghempergetjük lisztben, aztán felvert tojásban és legvégül zsemlemorzsában, bő olajban kisütjük őket
A hozzávalókat megmossuk, a retket és az almát meghámozzuk, és falatnyi kockákra vágjuk. Meglocsoljuk a citrom kifacsart levével, hogy a gyümölcs ne barnuljon meg. A pórét, újhagy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűHabverővel fehéredésig verjük a tojássárgákat. Lábasban megolvasztjuk a cukrot, óvatosan felöntjük a tejszínnel és a tejjel, hozzáadjuk a sót, majd forrásig hevítjük. Apránként a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az avokádót kettévágjuk, a magját kivesszük, és kikanalazzuk az avokádót egy tálba. 2. A fokhagymát megpucoljuk, és lereszeljük az avokádóhoz. 3. Egy villával összetörjük...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1 tojás helyett. Lehet sütőtökkel,útifűmaghéjjal is machinálni
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű