egy közepes vagy nagy fej hagymát meg kell pucolni, apró kockákra kell vágni, majd kevés olajon meg kell pirítani, ha üveges a hagyma akkor bele lehet tenni a megmosott, megpucolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy megpucolt hagymát felvágva beletesszük egy edénybe, majd olajat öntünk rá (nem kell sok csak épp, amiben meg lehet pirítani a hagymát), ha a hagyma üveges lesz akkor mehet bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkevés olajon megpirítjuk a hagymát, rádobjuk a húst, majd fehéredésig pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét. Sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát, felöntjük a tejszínnel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa húsokat kiklopfoljuk, ütögetjük mindkét oldalát, hogy vékonyabbak legyenek, mindkét oldalát só és borsszóróval megfűszerezzük, meghempergetjük lisztben, aztán felvert tojásban és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz élesztőt felfuttatjuk, egy kis edényben langyosra melegítjük a tejet, egy csipet cukrot teszünk bele és belemorzsoljuk az élesztőt, így fog szépen magától feljönni az élesztő cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3-4 szelet kenyeret hideg vízbe áztatjuk, a darált húst összekeverjük az egész tojással, a pirospaprikával, zsemlemorzsával, a fokhagymanyomón áttört fokhagymával, sózzuk, borsozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa lisztet kimérjük egy nagyobb tálba tesszük, csipet só mehet bele majd az olaj és a tejföl, egy másik kistálba az élesztőt futtassuk fel langyos vízben, amelybe tegyünk szint...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű