• 50 dkg darált hús (sertés)
• bolognai fűszerpor
• só
• bors
• olaj
• hagyma
• ketchup, sajt
• tészta
egy megpucolt hagymát felvágva beletesszük egy edénybe, majd olajat öntünk rá (nem kell sok csak épp, amiben meg lehet pirítani a hagymát), ha a hagyma üveges lesz akkor mehet bele a darálthús, amikor fehér színe lesz a húsnak akkor jöhet a fűszerezés, bolognai porral jól össze kell keverni, mehet bele egy kis kanál só és egy csipet bors, majd egy pohár víz, hogy legyen szaftos, ha szeretnél tehetsz bele ketchupot vagy sűrített paradicsomot is, jó ízt ad neki ez is, de nem kötelező, fontos kóstolgatni ezt is, ha felforrt és ízre finom akkor kész is
tésztának teszünk oda vizet forrni, a vízbe mehet egy kanál só, ha forr a víz mehet bele a tészta, kóstolással tudni fogjuk, ha kész van
A sajthoz: A camembert-t vágjuk 4 felé. Készítsük elő a panírozáshoz szükséges alapanyagokat. A tojást egy csipet sóval kicsit keverjük össze. Először a lisztben forgassuk meg....
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA túrót villával összetörjük, majd összedolgozzuk a hagymával és a tejföllel, majd hozzáadjuk a fűszereket, és teljesen összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, 10 percre állni hagyjuk. Bambuszrostliszttel megszórt deszkán kinyújtjuk a tésztát, és sütőpapírra tesszük. 200°C-on légkeverésen 10 percig sütjük, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűolaj
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz