• 50 dkg darált hús (sertés)
• bolognai fűszerpor
• só
• bors
• olaj
• hagyma
• ketchup, sajt
• tészta
egy megpucolt hagymát felvágva beletesszük egy edénybe, majd olajat öntünk rá (nem kell sok csak épp, amiben meg lehet pirítani a hagymát), ha a hagyma üveges lesz akkor mehet bele a darálthús, amikor fehér színe lesz a húsnak akkor jöhet a fűszerezés, bolognai porral jól össze kell keverni, mehet bele egy kis kanál só és egy csipet bors, majd egy pohár víz, hogy legyen szaftos, ha szeretnél tehetsz bele ketchupot vagy sűrített paradicsomot is, jó ízt ad neki ez is, de nem kötelező, fontos kóstolgatni ezt is, ha felforrt és ízre finom akkor kész is
tésztának teszünk oda vizet forrni, a vízbe mehet egy kanál só, ha forr a víz mehet bele a tészta, kóstolással tudni fogjuk, ha kész van
a tej felében cukorral megfuttatom az élesztőt, a másik fele tejbe beleteszem a margarint, a liszthez adom a sót, először az élesztős tejet öntöm a liszthez, majd a margarinos...
Elkészítési idő:-a sárgadinnyét vágjuk félbe,,kaparjuk ki a belsejét,hámozzuk meg, --kaparjuk ki a belsejét, --vágjuk kockákra -ugyan így járunk el az almával +a barackkal ,Hámozzuk,kockázzuk...
Elkészítési idő: 30A palacsinta hozzávalóit belerakom egy turmixgépbe és összedolgozom. A palacsintasütőt alacsony lángon felhevítem (ha nem teflonos érdemes kókuszzsírral bekenni vékonyan), majd...
Elkészítési idő: 30 perc