Egy egész kenyér
Sajt
vaj
Póréhagyma
fokhagyma
Só
A kenyeret hosszába, majd keresztbe beirdalom. Nem vágom teljesen el, hogy egyben maradjon.
Sajtot teszek bele.
Összekeverem a vajat a póréhagymával, a fokhagymával és a sóval. Belekenegetem a masszát a felirdalt kenyérbe.
Lefedve 200 fokon 20 percig sütöm. Majd leveszem a fóliát és 250 fokon még 5 percig
Itt láttam a videót: https://www.facebook.com/ambebi.ge/videos/10153995937679752/?fref=nf
A gesztenyéket minimum 2 órára vagy egy éjszakára vagy egész napra áztassuk vízbe. Ezután egyesével X-alakot vagdossunk az oldalára. Tegyük sütőparírral bélelt tepsire, fedjük le...
Elkészítési idő: 2 nap Nehézség: Könnyű1. A tejet tegyük fel melegedni egy evőkanálnyi cukorral és a csipet sóval egy kisebb fazékban. Amikor már forr, akkor szórjuk bele lassan a kukoricadarát. Kis fokozaton, folyama...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhahúst megmosunk, felkockázzuk és egy részét kizsírozott tűzálló tálba tesszük. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, karikára vágjuk és a húsra egy sor burgonyát rakunk. Ezu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, vagy a kenyérsütő géppel összedolgoztatjuk. A tésztát félretesszük pihenni. 2. Míg pihen a tészta, addig lereszeljük a sajtot, olajon megfo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű