Egy egész kenyér
Sajt
vaj
Póréhagyma
fokhagyma
Só
A kenyeret hosszába, majd keresztbe beirdalom. Nem vágom teljesen el, hogy egyben maradjon.
Sajtot teszek bele.
Összekeverem a vajat a póréhagymával, a fokhagymával és a sóval. Belekenegetem a masszát a felirdalt kenyérbe.
Lefedve 200 fokon 20 percig sütöm. Majd leveszem a fóliát és 250 fokon még 5 percig
Itt láttam a videót: https://www.facebook.com/ambebi.ge/videos/10153995937679752/?fref=nf
A kesudiót a 2 csésze vízbe áztatjuk egy éjszakára Másnap éles késsel felszerelt cséplő- vagy turmixgépben összeturmixoljuk, apránként hozzáadva az olajat, pici vizet is rakjunk b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTedd az összes hozzávalót egy tálba, keverd el alaposan, amíg szép, homogén krémmé válik. Tedd egy kiürült, kimosott tégelybe és használd! Így alkalmazd! Kend a házi krémet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűés estére a pulton hagyjuk állni. Én egy kelesztő tálba szoktam hagyni, aminek a tetejét nem zárom rá, csak ráteszem. De aki jobban érzi magát tőle, ha az öregtésztát összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat héjában megfőzzük. (Lehet akár előző nap is, de felhasználhatunk hozzá egyszerű maradék főtt krumplit is.) A héját leszedjük, és felkockázzuk kb. 1,5-2 cm-es kock...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű