Hozzávalók
12 db Hochland szeletelt sajt,
10 dkg reszelt sajt(Trapista),
10 dkg sajtkrém,
10 dkg vaj,
9 szelet gépsonka,
5 tojás,
1 kiskanál mustár,
só, fehérbors,
petrezselyem levél
Elkészítés
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.
A kukoricát puhára főzzük. Amíg hűl, addig elkészítjük a majonézt. A hozzávalókat (a csipet sóig) felfőzzük. ( nem kell megijedni, összefog állni, olyan kocsonyás állaga lesz ) H...
Elkészítési idő:Megtisztítom a krumplit és felkockázom és megfőzöm .Mikor megfőtt leszűröm és hagyom kihűlni. A masszát elkészítem: 2 pohár tejfölt a majonézt, a cukrot, a borsot, a sót és a mustá...
Elkészítési idő: 40 minA káposztát legyaluljuk vagy vékony szálakra vágjuk. Az almát felkockázzuk, a répát vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük. Tálba tesszük a darabolt ananásszal együtt, sózzuk, bor...
Elkészítési idő: 30 perc