menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttekercs recept


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók


12 db Hochland szeletelt sajt,
10 dkg reszelt sajt(Trapista),
10 dkg sajtkrém,
10 dkg vaj,
9 szelet gépsonka,
5 tojás,
1 kiskanál mustár,
só, fehérbors,
petrezselyem levél

Elkészítés:


Elkészítés

Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadjon.
Míg lehűlt, a megfőtt tojásfehérjét felapróztam, összekevertem a sajtkrémmel, a petrezselyemmel , sóval, borssal ízesítettem, majd rákentem a sajtra és befedtem a sonkaszeletekkel. A tojássárgáját kikavartam a vajjal , a kiskanál mustárral , sóval, majd a sonkára kentem. Szorosan feltekertem , fóliába csomagoltam és lehűtöttem. Éles késsel szeleteltem.

Sajttekercs recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Apaci
Káposztasaláta
Káposztasaláta

A káposztát apróra vágjuk, vagy nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A répát és a hagymát is felaprítjuk és hozzákeverjük. A majonézt, a tejfölt, az ecetet és a fűszereket összedolgozz...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrókrémmel töltött paradicsom
Túrókrémmel töltött paradicsom

A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,j...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Receptek
Csirkerolád hidegen
Csirkerolád hidegen

A csirkemellet felkockázzuk. Körülbelül háromnegyedét betesszük a késes aprítóba, hozzáadjuk a fűszereket, a legvégén a maradék csirkehúst, de azzal már csak addig keverjük, amíg e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kukoricasaláta
Kukoricasaláta

1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük. 2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk. 3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk