- 30 dkg rizs
- 40 dkg kelkáposzta
- 20 dkg hagyma
- 20 dkg sárgarépa (nyersen)
- 20 dkg csemegeuborka (nyersen)
- 20 dkg alma
- 1/2 l ketchup
- 1 nagy tubus majonéz
- kakukkfű
- oregano
- só
- bors
- cukor
30 dkg rizst sós vízben puhára főzni.
40 dkg kelkáposztát és 20 dkg hagymát lobogó sós vízben, együtt 2-3 percig főzni.
Az epret forgasd össze egy pár csepp balzsamecettel: ez a lépés azért fontos, mert a balzsamecet kiemeli az eper ízét anélkül, hogy bármennyire is „ecetes” vagy savanykás lenne a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát lereszeljük,vagy szép egyenletes,vékony csíkokra szeljük.Enyhén besózzuk és állni hagyjuk A hagymát felszeljük,dinszteljük olajon,a sóból kinyomott káposztát hozzá tes...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA jégsalátát kettévágjuk, mindkét felét felszeleteljük, 1-1 tálba szórjuk. A paradicsomokat és az uborkát is felszeleteljük, egyenletesen elosztjuk a két tálban. Ké...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA krumplikat megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. Ha kicsit hűltek, megpucoljuk, és felkockázzuk. A káposztát, ha szükséges, kicsit kimossuk, majd összevágjuk, hogy könnyebben...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű