- 30 dkg rizs
- 40 dkg kelkáposzta
- 20 dkg hagyma
- 20 dkg sárgarépa (nyersen)
- 20 dkg csemegeuborka (nyersen)
- 20 dkg alma
- 1/2 l ketchup
- 1 nagy tubus majonéz
- kakukkfű
- oregano
- só
- bors
- cukor
30 dkg rizst sós vízben puhára főzni.
40 dkg kelkáposztát és 20 dkg hagymát lobogó sós vízben, együtt 2-3 percig főzni.
A sütőt előmelegíte 220 fokra. Egy edényben másfél liter vizet forralok, sózom fél tk sóval és 7-8 perc alatt megfőzöm a lencsét. Azonnal leöblítem, hideg vízzel lehűtöm, lecsöpögt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mártáshoz a majonézt, a joghurtot, almalét, citromlét, sóval, borssal és a reszelt szerecsendióval összekeverjük. A csirkehúst bőr nélkül csíkokra vágjuk. A megmosott zellerszár...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű