Családireceptkönyv.hu

Fahéjas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 tojás fehérje --> habnak felverni
20 dkg cukor
20 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor (kevés!)
2 kávéskanál fahéj
4 tojássárgája
6 kávéskanál cukor pirítva, 1 dl vízzel (bekeverve az egészbe!
Tetejére darabos dió!

Elkészítés:


Barna tepsiben dupla adag!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tökéletes piskóta
Tökéletes piskóta

Elkészítés: A sütő bekapcsolása az első lépés. Semmi értelme később ezzel próbálkozni. Amíg a tésztát összeállítjuk, a sütő remélhetőleg eléri az ideális 180 °C-t. Az előzől...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Drazsé szelet
Drazsé szelet

A tojás sárgáját a cukorral, és a puha margarinnal habosra kikeverem. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem, és a sárgájához adom. A lisztbe vegyítem a sütőport, és a...

Elkészítési idő: 1 óra,+hűtés
Nehézség: Nehéz
share
Nyújtás nélküli mézes
Nyújtás nélküli mézes

Gozon felolvasztjuk a vajat, hozzaadjuk a mezet, tojast, porcukrot es a liszttet melybe bepekeverjuk a SBB. Ha tul suru lenne pici tejjel higitjuk. 4 egyenlo reszre osztjuk, ( legj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Lusta asszony rétese
Lusta asszony rétese

A szárazanyagokat, tehát a sütőport, a lisztet, a vaníliás cukrot, a porcukorból 20 dekát és a sót keverd össze egy tálban. A tojásokat verd fel egy másikban, majd öntsd fel őket a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk