4 tojás fehérje --> habnak felverni
20 dkg cukor
20 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor (kevés!)
2 kávéskanál fahéj
4 tojássárgája
6 kávéskanál cukor pirítva, 1 dl vízzel (bekeverve az egészbe!
Tetejére darabos dió!
Barna tepsiben dupla adag!
Elkészítés: A sütő bekapcsolása az első lépés. Semmi értelme később ezzel próbálkozni. Amíg a tésztát összeállítjuk, a sütő remélhetőleg eléri az ideális 180 °C-t. Az előzől...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgáját a cukorral, és a puha margarinnal habosra kikeverem. A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verem, és a sárgájához adom. A lisztbe vegyítem a sütőport, és a...
Elkészítési idő: 1 óra,+hűtés Nehézség: NehézGozon felolvasztjuk a vajat, hozzaadjuk a mezet, tojast, porcukrot es a liszttet melybe bepekeverjuk a SBB. Ha tul suru lenne pici tejjel higitjuk. 4 egyenlo reszre osztjuk, ( legj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárazanyagokat, tehát a sütőport, a lisztet, a vaníliás cukrot, a porcukorból 20 dekát és a sót keverd össze egy tálban. A tojásokat verd fel egy másikban, majd öntsd fel őket a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű