Tortalap:
- 6 tojás sárgája
- 6 ek. víz
- 32 dkg porcukor
- 22 dkg liszt
- 1 sütőpor
- felvert tojás fehérje
Krém:
- 1 cs Rama margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 cs gesztenyemassza
- 1/2 rum aroma
Főzött krém:
- 1 egész tojás
- 2 ek. liszt
- 2 dl tej
- kb. 2,5-3 dl tejszín ---> cukorral habosra verni
Előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük.
A tortához valókat egy robotgéppel egyszerűen összekeverjük. Fontos, hogy minden szobahőmérsékletű legyen, mert így még finomabb és krémesebb a végeredmény. Ezután kivajazott form...
Elkészítési idő:1. Elkészítjük a krémet: a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. A zselatint feloldjuk a kevés meleg vízben és belekeverjük. A margarin...
Elkészítési idő: kb. 2 óraA tésztához a száraz hozzávalókat jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a margarint, a tojást és a tejet. Alaposan összedolgozzuk az egészet. A kész tésztát gyúródeszkán cipóvá gyúrju...
Elkészítési idő: