25 dkg cukor
6 dkg zsír v. 8 dkg vaj
25 dkg liszt
3 dkg kakaó
2,5 dl tej
1 tojás
1 csomag sütőpor (20 g)
1 citrom héja
A gesztenyét, kekszet, cukrot, rumot a tejjel összedolgozzuk és egy kapcsos tortaforma (26 cm-es) aljába nyomkodjuk. A pudingokat a cukorral, tejben sűrűre főzzük. Ha langyosra h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barna tésztához a tejben elkevertem a szalakálit. Míg oldódott, a lisztet és margarint elmorzsoltam, majd minden mást hozzáadva összegyúrtam. Hűtőben pihentettem. Ha a tészta nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejszínt elkezdjük habbá verni, mikor egy picit már sűrűsödni kezd, hozzáadjuk a pudingport és fél deci rumot, és tovább verjük, amíg összeállt szilárd krémmé A kávéba beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: Keverjük össze a kézmeleg vizet, a cukrot és az élesztőt, tegyük félre 5 percre. Egy nagy tálban keverjük össze az olvasztott vajat, a kézmeleg tejet, a tojást és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű