25 dkg cukor
6 dkg zsír v. 8 dkg vaj
25 dkg liszt
3 dkg kakaó
2,5 dl tej
1 tojás
1 csomag sütőpor (20 g)
1 citrom héja
A porcukrot a hideg vajjal,a liszttel, a mandulával és a fahéjjal összedolgozni. 1 órára betenni a hűtőbe. 2-3 cm átmérőjű gombócokat formálni belőle, majd sütőpapíros tepsibe tenn...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lisztet elkevertem a sütőporral, majd a gyúródeszkára szitáltam. 2. Elmorzsoltam a zsírral, hozzáadtam a tojást, a kristálycukrot és annyi tejet, hogy könnyen összeállíthat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk és hűtőben pihentetjük kb 1 óra hosszát.Majd 2 felé vesszük a tésztát és kisodorjuk. Töltjük,feltekerjük,megkenjük a tészta tetejét tejföllel sütés előtt és sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók: 25x35 cm-es tepsi A pudingot csomómentesre keverem kevés tejjel, hozzáadom a cukrot és a többi tejet, majd kevergetve felfőzöm sűrűsödésig. Hagyom langyosra hűlni....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű