- szalonna
- vöröshagyma
- liszt
- víz
- káposzta
- bors
- kömény
- babérlevél
- só
- virsli
- tejföl
Szalonnát pirítani, ebbe vöröshagymát dinsztelni. Beletenni lisztet, rántást készíteni. Aztán víz, káposzta (apróra vágva), bors, kömény, babérlevél, só, virsli. A végén mehet bele tejföl.
Rántásba pirospaprikái szórni, vízzel fölengedni, sóval és köménymaggal ízesíteni. Tojást belekeverni, petrezselymet szórni a tetejére. Van, aki zúzott fokhagymát is tesz a rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz újhagymát felkarikázzuk, majd elkezdjük dinsztelni az olajon. Picit sózzuk, borsozzuk. A sárgarépát és a zellert gyufaszálnyi darabokra szeleteljük. A hagymához adjuk, majd kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVilágos rántást készítek, meghintem pirospaprikával és felengedem vízzel. Fűszerezem és beleteszem a felkockázott krumplit. Puhára főzöm. Tejföllel tálalom. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA megtisztított hagymát, a fokhagymát és a burgonyát kockákra, a medvehagymát vékony csíkokra vágjuk. A vaj felét az olívaolajjal közepes lángon felmelegítjük, hozzáadjuk a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű