2 nagy karalábé
4 szál sápgarépa
1 kis fej hagyma
2 evőkanál rizs
1 leveskocka
so, bors
1 tojás
petrezselyemzöld
oaj a hagyma parolasahoz
A zöldségeket megtisztítjuk, és kis kockára vágjuk
Az olajat felmelegítjük egy fazékban,beletesszük a hagymát, és üvegesre pároljuk
Bele tesszük a zöldségeket, sot,borsot, leveskockat, a petrezselyemzöldön kívül
Felforraljuk, és amikor abbahagyja a habzást, lassú tűzön fedő alatt ,félig megfőzzük
Ekkor beletesszük a rizst, a petrezselyemzöldet, és készre főzzük
A tüzet elzárjuk a leves alatt
A tojást egy villával felverjük, es, a forro leveshez csurgatjuk
Lefedjük, es, hagyjuk igy legalabb 10 percet...
A húst megmossuk és kockára vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, 2-3 cm-es darabkákra felaprítjuk, megmossuk. A burgonyát megtis...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű2 ek zsíron megpirítjuk a 2 ek lisztet , megszórjuk 1 ek piros paprikával, majd felöntjük másfél liter vízzel. Teszünk bele 2 babérlevelet, 2 erőleves kockát .10-15 percig forral...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát megpucoljuk, darabokra vágjuk és kevés olajon kissé lepirítjuk. Hozzáadjuk a lisztet, kavargatva tovább pirítjuk, majd felöntjük a húsalaplével. 2. A krumplit m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépákat és az újhagymákat megtisztítjuk. Sárgarépákat felkarikázzuk, az újhagymákat 2-3 részre vágjuk. Vajat, olívaolajat hevítjük. Először a hagymát, majd a sárgarépát 4-5...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű