4 tojássárgája
20 dkg cukor
12 dkg zsír
Ezeket kikeverni, utána:
18 dkg liszt
felvert tojás fehérje
1 sütőpor
Zsírozott, lisztezett tepsiben kisütni.
A tejben felolvasztom a zsírt. Ha már nem túl meleg a tej, beleteszem a cukrot, majd az élesztőt belemorzsolom és hagyom felfutni. A liszthez hozzáadom a sót, majd hozzáöntöm a lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat a xilitollal verd habosra habverővel, majd add hozzá az oliva olajat, narancslé felét és mandula aromát. Aztán lassan adagold bele a lisztet és sütőport, hogy ne legye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű Egy lábosban- ha nem kívánunk duplán mosogatni, akkor abban, amelyikben főzni fogjuk- összekeverjük a keményítőt (lisztet), a kakaópor és a cukrot, majd kis tejjel csomómentesre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLisztet margarinnal,porcukorral, vaníliás cukorral,szódabikarbónával összemorzsoljuk,hozzáadjuk a kakaót tojássárgákat,tejet,és összegyúrjuk.Két részre osztjuk,zsírozott,lisztezet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű