25 dkg felesborsó,só,bors,kicsi vöröshagyma,fokhagyma.
A felesborsót előző este beáztatatjuk./Hamarabb megfő másnap,és nem puffasszt annyira/ Másnap alaposan átmossuk,és felöntjük annyi vízzel hogy ellepje Fűszerezzük.Puhára főzzük.A végén berántjuk.
Egy kisebb tálba mérd ki a 25 dkg lencsét. A csapnál engedj rá vizet, és markolászással jól mosd át a lencsét. Utána öntsd át egy tésztaszűrőbe, öblítsd át, és csöpögtesd le. Borít...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA sárgarépákat felkarikázom, majd a felhevített kókuszolajon kicsit megpirítom. Hozzáadom az összezúzott fokhagymát, átkeverem, majd mikor már érezhető a fokhagyma illata, rászórom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát lereszeljük. Kb. 0,5 dl vízzel elkezdjük párolni. Mikor elkezd üvegesedni, megszórjuk a kristálycukorral és tovább pároljuk még pár percig. Mikor már elég üveges, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat hámozzuk meg, a magházukat távolítsuk el, majd vágjuk fel vékony kis kockákra. Ezután öntsük fel annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint adjunk hozzá cukrot, vaníl...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű