menu

Családireceptkönyv.hu

Felesborsó főzelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg felesborsó,só,bors,kicsi vöröshagyma,fokhagyma.

Elkészítés:


A felesborsót előző este beáztatatjuk./Hamarabb megfő másnap,és nem puffasszt annyira/ Másnap alaposan átmossuk,és felöntjük annyi vízzel hogy ellepje Fűszerezzük.Puhára főzzük.A végén berántjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Főzelékek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Krumplifőzelék
Krumplifőzelék

A krumplit meghámozzuk felkockázzuk és annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, ezután sózzuk és beledobunk pár babérlevelet. Ha a krumpli megfőtt belekeverjük a rántást, majd a...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lencsefőzelék
Lencsefőzelék

A lencsét hideg vízzel alaposan leöblítjük, majd annyi vízben tesszük fel főni, amennyi 1-2 ujjnyira ellepi (ezt a vízmennyiséget nagyjából felszívja, mire megfő). Sózzuk, hozzáadj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplifőzi
Krumplifőzi

Krumplit karikákra vágni, enyhén sós vízben, babérlevéllel együtt megfőzni. Saját levét meghagyni, tejföl+liszttel kikeverni, hogy ne legyen csomós és összeforralni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Krumplifőzelék
Krumplifőzelék

A krumplit pucold meg, darabold fel, mosd meg, majd annyi vizbe feltenni, hogy épp elfedje. A kolbász héjat le kell szedni, es nagyobb darabokra vágni, majd mehet a krumplihoz + a...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk