Hozzávalók:
50 dkg lazacfilé
5 dkg vaj
4 teáskanál kapribogyó vagy kaprigyümölcs
4 evőkanál citromlé és 6 evőkanál víz keveréke
1 citrom meghámozva, karikára vágva
50 dkg apró szemű burgonya
1 csokor vágott kapor
só
bors
Elkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg.
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 percig süssük az egyik oldalán, fordítsuk meg, majd a másik oldalán is 2-3 percig süssük. Adjuk hozzá a kaprit, a maradék vajat, a citromlé-keveréket, acitromkarikákat, és forraljuk 1-2 percig.
A halat tegyük forró tányérra a kaprival együtt, helyezzük mellé a leszűrt, főtt burgonyát. Szórjuk a kaprot a visszamaradt citromos vajba, forgassuk össze, majd locsoljuk a burgonyára, és azonnal tálaljuk.
A kimért quinoa-t alaposan, nagyobb mennyiségű vízben átmossuk, lecsepegtetjük, félretesszük. A gyökérzöldségeket a kimért sós vízben puhára főzzük, majd a quinoa-val együtt krémes...
Elkészítési idő:A megtisztított halat jó két ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, lisztbe forgatjuk, majd forró zsírban kisütjük. Ezután elkészítjük a páclevet. Hagyományos salátalevet készítü...
Elkészítési idő:1.Preheat the oven to 220°C, fan 200°C, gas 6. Line a baking tray with a silicone mat or baking paper, put the cauliflower florets on the tray, drizzle over 1 tablespoon oil, seaso...
Elkészítési idő: 30