Hozzávalók:
50 dkg lazacfilé
5 dkg vaj
4 teáskanál kapribogyó vagy kaprigyümölcs
4 evőkanál citromlé és 6 evőkanál víz keveréke
1 citrom meghámozva, karikára vágva
50 dkg apró szemű burgonya
1 csokor vágott kapor
só
bors
Elkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg.
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 percig süssük az egyik oldalán, fordítsuk meg, majd a másik oldalán is 2-3 percig süssük. Adjuk hozzá a kaprit, a maradék vajat, a citromlé-keveréket, acitromkarikákat, és forraljuk 1-2 percig.
A halat tegyük forró tányérra a kaprival együtt, helyezzük mellé a leszűrt, főtt burgonyát. Szórjuk a kaprot a visszamaradt citromos vajba, forgassuk össze, majd locsoljuk a burgonyára, és azonnal tálaljuk.
Mossuk meg a harcsát, távolítsuk el az uszonyokat, vágjuk szeletekre, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd facsarjunk rá citromlevelet, és tegyük be a hűtőbe egy órára. A tojáso...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézA lazacot megsózzuk, megborsozzuk, rácsöpögtetjük egy citrom levét, és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőbe 2 kanál étolajat öntünk. Hozzáadjuk a vajat, beleszórjuk egy f...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA halszeleteket megmossuk, besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát finomra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát karikára, illetve negyedekre vágjuk, a gombát is felsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési idő: Nehézség: Könnyű