1 nagyobb harcsa, 2 db vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 2 db paprika, 1 db paradicsom, só, bors, 1 ek. őrölt paprika, 1 tk. mustár, 1 tk. étkezési keményítő, 3 ek. tejföl, 1 dl olaj.
A halat megtisztítjuk, kifilézzük és nagyobb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, az olajban kissé megpirítjuk. Kiszedjük a szeleteket és félre tesszük. A visszamaradt zsiradékba beletesszük a hagymát, a karikára vágott paprikát és a paradicsomot és készítünk egy lecsós alapot. Megszórjuk őrölt paprikával, kevés vízzel felengedjük és visszatesszük a szeleteket. Óvatosan összerázzuk, vagy elkeverjük a szafttal. Pár perc alatt készre főzzük. Közben az étkezési keményítőt elkeverjük egy kevés vízzel, a tejföllel és a mustárral, majd besűrítjük vele az ételt.
A 50 dkg durum masni tésztát kevés olajon zsemleszínűre pirítunk. Megszórjuk egy kis csokor aprított petrezselyemmel. Zúzott fokhagymát adunk hozzá, felöntjük annyi forró vízzel, hogy ellepje, majd takaréklángon, néha átkeverve puhára főzzük. Kevés tejföllel és a paprikással tálaljuk.
A filézett halat sózzuk ,hagyjuk állni majd a felesleges vizet felitassuk róla majd csikózva felvágjuk.A panír hozzávalóit tálba rakom összekeverem,a halakat jól megforgatjuk benne...
Elkészítési idő:A lazacot megsózzuk, megborsozzuk, rácsöpögtetjük egy citrom levét, és fél órát állni hagyjuk. Egy grillserpenyőbe 2 kanál étolajat öntünk. Hozzáadjuk a vajat, beleszórjuk egy f...
Elkészítési idő: 15 percA hagymát megpucoljuk, szeletekre vágjuk, 1 citromot szintén szeletekre vágunk, -1 citromnak kiszorítjuk a levét. -A halakat megmossuk, szárazra töröljük, majd kívül belül sóz...
Elkészítési idő: 30