menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtba bújt halfilé (Update)


Írta:

Elk. idő: 80
Adag: 2
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg halfilé
Só, bors, citromlé
2 tojás
1 ek mustár
1 dl kefír
10 dkg köményes sajt

Elkészítés:


Halfilét sózzuk, borsozzuk, citromlével locsoljuk, 1 órát állni hagyjuk. Utána mindkét oldalát kevés margarinon megsütjük, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. 3 tojás sárgáját simára keverjük, 1 ek mustárral, 1 dl kefírrel, sóval, borssal, 10 dkg reszelt köményes sajttal és a tojások felvert habjával leöntjük. 200 C-on 10 perc alatt sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Harcsapörkölt gombával
Harcsapörkölt gombával

A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágjuk. Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedjük. Beletesszük az ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lazac á la Headington
Lazac á la Headington

Egy tepsibe alufóliát terítünk, és olívaolajat csurgatunk rá. Ebben megforgatjuk a lazaszeleteket. A szeletek mindkét oldalát megsózzuk, majd bőrös felükkel lefelé az alufóliára h...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
FOKHAGYMÁS FŰSZERES PANGASIUS
FOKHAGYMÁS FŰSZERES PANGASIUS

A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk. Serpenyőben mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Cha ca - kurkumás-kapros hal ( vietnámi)
Cha ca - kurkumás-kapros hal ( vietnámi)

Elkészítés: A marinád összetevőit alaposan összekeverem egy nagy tálban (akár egy mozsárban össze is dolgozhatom őket előtte egyenletesre), majd a nagyobbacska falatokra vágott ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk