60 dkg halfilé
Só, bors, citromlé
2 tojás
1 ek mustár
1 dl kefír
10 dkg köményes sajt
Halfilét sózzuk, borsozzuk, citromlével locsoljuk, 1 órát állni hagyjuk. Utána mindkét oldalát kevés margarinon megsütjük, tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. 3 tojás sárgáját simára keverjük, 1 ek mustárral, 1 dl kefírrel, sóval, borssal, 10 dkg reszelt köményes sajttal és a tojások felvert habjával leöntjük. 200 C-on 10 perc alatt sütjük.
A pontyot és a harcsát gondosan tisztítsd meg, mosd meg, bontsd fel, majd a zsigereket és az ikrákat szedd ki. A fejüket és a farkukat vágd le. A hal húsát darabold nagyjából egyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTávolítsd el a hal bőrét egy éles késsel, majd szálkázd ki. Tapogasd ki a szálkákat, és csipesszel szedd ki őket. Nem lesz nehéz dolgod, mert a lazac szálkái nagyok. Arra ügyelj cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy keverőtálba borítom a joghurtot, sózom és borsozom, hozzáadom a mézet, az ecetet, az apróra vágott mentát és a majonézt, majd alaposan elkeverem. A burgonyákat egyben, sós vízb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegmossuk és kisebb kockákra vágjuk a halat. Megsózzuk és állni hagyjuk. Kockákra szeleteljük a vöröshagymát és megdinszteljük az olajon. Hozzákeverjük a színes paprikát és felönt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű