2db pisztráng /tisztítva/ kb.25-30dkg/db
vaj, olívaolaj, himalája só, bors
1 friss csokor koriander
1 szál rozmaring
4db citromkarika
1 szál friss kakukkfű
4 gerezd fokhagyma
2db nagyobb burgonya
Salihoz:
1 db kaliforniai paprika
1 csomó újhagyma
1 csomag zöldsaláta mix
5 db koktélparadicsom
Vinegrette dressing:
1 db citrom /lének/
2 ek méz
mustár
A pisztráng hasát megtöltjük a zöldfűszerekkel, pirosra sütjük, megfordítva is. Burgonyát héjastól megsütjük, majd lassú tűzön a cikk burgonyát megpuhítjuk.
Vinaigrette: egy kis fedeles üvegben összekeverjük a 3 rész olajat egy rész borecettel, sóval, mustárral és egy kevés mézzel. Alaposan összerázzuk, úgy kerül a salátára
A lazacpatkókat leöblítjük, meghintjük néhány csepp citromlével (ez különösen fontos a lazac esetében, mert egyfelől nagyon átható a szaga, másfelől törékeny a húsa, és a citrom me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA négy adag rák négy kis külön fólia-csomagban készül majd el. Csomagonként tépjetek le egy kb. 50 cm-es alufóliát, hajtsátok félbe, terítsétek rá egy levesestányérra és nyomjátok...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz édes krumplit meg hámozzuk megmossuk,majd lecsöpögtetjük.Fel szeleteljük és egy kevés olajon kezdjük el sütni.Az almákat is meg mossuk meg töröljük fel szeleteljük kb. 1 cm-es k...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA halat sòzom, borsozom. A vajat felmelegìtem és citromot facsarok bele, majd ezzel meglocsolom a halat. Serpenyőben pàr perc alatt kèszre sütöm. Köret: A sütőt előmelegìtem....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű