Hozzávalók:
8 szelet ponty
25-30 dkg ikra
25 dkg halászlésűrítmény
2 db halászlékocka
1 db hegyes papríka
1 közepes fej vöröshagyma
olaj
só
friss vagy tört csilipaprika
paradicsompüré
vörösbo
Elkészítés: Kevés olajon megpároljuk a nagyon vékony szeletekre vágott hagymát, és felöntjük kb. 1,5 l vízzel. Amikor felforrt, hozzáadjuk a sűrítményt és a halászlékockát. Összeforraljuk, majd hozzáadjuk az ikrát és a sózott halszeleteket, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Alacsony hőfokon készre főzzük, ügyelve arra, hogy a halszeletek megtartsák formájukat.
Ízesíthetjük vörösborral, friss hegyes papríkával, sűríthetjük paradicsompürével.
Tálaláskor adhatunk mellé friss vagy szárított csípős paprikát.
1.A pangasuis filéket besózzuk, és fűszerezzük. 2.Egy tepsibe öntünk egy kevés olajat, a filéket 10-15 percig sütjük. 3.Egy lábosba megmelegítjük a vajat, és rádobjuk a felsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 200C fokra. Egy jénai tálba pakoljuk egymás mellé a fagyasztott tilápiafiléket. Egy kis tálba öntjük az olívaolajat és a citromlevet. Egy villával addig kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzöm, a halakat megpucolom, kibelezem, törzsét felszeletelem, vagy ha kishal, akkor beirdalom. A tepsit kizsirozom és beleterítem a karikázott főtt krumplit...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halszeleteket megsózzuk és fehér borssal meghintjük. Lisztbe forgatva, forró olajba téve szép pirosra sütjük. A sütésből visszamaradt olajba öntjük a tejfölt, meghintjük vágott p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű