fél kg csirkemáj
1 db póréhagyma
15-25 dkg libazsír
kakukkfű
zsája
balzsamecet
mustár
só
bors
A hagymát apróra vágom, megdinsztelem kicsit a zsírom, majd a megtisztított májat ráteszem, kb. 5 percig piriítom magasabb hőmérsékleten. Ezután beleteszem a zsáját, kakukkfüvet, balzsamecetet, sót és borsot és 30 percet főzöm fedő alatt alacsonyabb hőfokon. Mikor kész botmixerrel leturmixolom mustárral és szükség esetén sóval borssal.
1. A 2 tojást a 3 evőkanál cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet. 2. Közben egyenletesen beleszitáljuk a kakaóport és a lisztet. 3. Veszünk egy lábast és az elk...
Elkészítési idő:A tejszínt öntsük egy lábasba, és melegítsük fel. Szándékosan írtam azt, hogy melegítsük, mert felforralni nem kell. Valahogy el kell találni, hogy akkor zárjuk el alatta a lángot,...
Elkészítési idő: