1 db disznó csülök (800- 1000 g),
5-6 gerezd fokhagyma,
1 teáskanál só,
1 teáskanál őrölt fekete bors,
1 kiskanál méz,
1 evőkanál majonéz,
1 kis kanál mustár,
1 teáskanál ételízesítő.
Tisztítsuk meg a csülköt egy késsel, mossuk meg jól és szárítsuk meg. Csináljunk néhány mélyebb vágást a csülök bőrén és tegyük bele a félbevágott fokhagymagerezdeket. Dörzsöljük be a csülköt sóval, borssal ízlés szerint és tegyünk rá ételízesítőt ha szeretjük. Keverjük össze a majonézt a mézzel és a mustárral, kenjük meg vele a csülköt úgy, hogy a bőr alá is jusson ebből a keverékből. Hagyjuk az így bepácolt csülköt néhány órát állni, vagy készítsük el előző este és hagyjuk állni reggelig.
Tegyük a bepácolt csülköt egy sütőzacskóba és 2-2,5 órán keresztül süssük 160-170 fokon. A sütés idejét mindenki saját maga döntse el, mert ez a sütőtől függ. Ha a csülkön lévő bőr nem pirult meg 2,5 óra alatt akkor emeljünk a hőmérsékleten. Miután kikapcsoljuk a sütőt hagyjuk még a csülköt a sütőben 30 percet. Jó étvágyat!
A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A ropogós bagettet kis kockákra vágjuk. Az olívaolajat és az olvasztott vajat elkeverjük, és megforgatjuk benne a kenyérkockákat. Hozzáadjuk a s...
Elkészítési idő:A sütőt izzítsátok be 200 fokra. 2. A zöldségeket vágjátok nagyobb darabokra és kevés olajon kezdjétek el párolni egy serpenyőben. Kevés só és bors mehet rá. 3. A tojásokat...
Elkészítési idő: 40 percA túrógombóc elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a csipet sóval lágy habbá verjük, a sárgájákat a cukrokkal kihabosítjuk. A túrót áttörjük szitán, hozzáadjuk a sá...
Elkészítési idő: 45 percDie Zwiebel, den Knoblauch und eine Paprika in feine Würfel schneiden. Die Champignons ebenfalls sehr fein würfeln. Die übrigen Paprikaschoten längs halbieren und die Kerne entfer...
Elkészítési idő: