8 db nagy burgonya
25 dkg darált marhahús
1 hagyma
15 dkg parmezán
2 dl főzőtejszín
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál liszt
friss kapor
só, bors
A burgonyákat meghámozzuk, majd jól megmossuk és kettévágjuk. A közepüket kivágjuk, majd kivajazott tepsibe tesszük őket. A hagymát felkockázzuk és kevés olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst is sózzuk, borsozzuk majd félkészre főzzük. A húsos ragut összekeverjük a reszelt parmezánnal, majd belehalmozzuk a burgonyákba. 180 fokon 30-35 perc alatt készre sütjük. Közben a kaprot megmossuk és apróra vágjuk, a főzőtejszínnel összekeverjük és főzni kezdjük. A lisztet belekavarjuk a tejfölbe és sózzuk, majd ezzel sűrítjük, folyamatosan kavargatjuk, hogy ne legyen csomós. Mikor a burgonya megsült tányérra tesszük és meglocsoljuk a kapros öntettel.
1. lépés A kókusztejet, és a kókuszreszeléket mérjük egy edénybe, majd keverjük össze habverővel. Így együtt felforraljuk. Elég, ha éppen csak felforr, azonnal húzzuk is le a tűzh...
Elkészítési idő: 300 percA megmosott, kicsumázott és felnegyedelt epreket a barnacukorral együtt egy lábasba tesszük és egy pár percig összerottyantjuk. Egy villával vagy krumplinyomóval kissé összedolgozz...
Elkészítési idő: