* 500 g csirkemáj
* 12 tojás
* 1 hagyma
* 3 gerezd fokhagyma
* 1⁄2 csokor petrezselyemzöld
* 1 tk só
* 1⁄2 tk őrölt bors
* 3 ek olaj
A csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és egy kicsit előfőzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kihűlni.
A tojások felét keményre főzzük. Megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk, a fokhagymát szétzúzzuk.
A maradék tojás felverjük és összekeverjük a májjal, a főtt kockákra vágott tojással. Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, hagymát, fokhagymát és alaposan átkeverjük.
Olajozott sütőtálba előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Kenyérrel kínáljuk.
Egy nagy tálban keverje össze a marhahúst, a morzsát, tojást, tejet, hagymát, sót, borsot, és a fokhagyma port. A pucolt hagymát egyik oldalán picit bevágva rétegenként szedjük sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitjuk, kiklopfoljuk, majd szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórjuk. A hússzeleteket kiol...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk es hejaban megfozzuk A tojasokat is kemnyre fozzuk A krumplit karikara vagjuk,ha nagyok,akkor elore felbevagjuk es ugy szeleteljuk A tojasokat szinten ka...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesTegyük a tonhalat egy salátás tálba, és villával óvatosan törjük össze. Adjuk hozzá a hagymát, a zellert és a babot. Locsoljuk meg az olajjal és az ecettel. Sózzuk borsozzuk, és al...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű