- 250 g étcsokoládé
- 200 g vaj
- 15 ek. cukor
- 4 ek. liszt
- 4 tojás
Melegítsd elő a sütőt (légkeveréses: 180 fok).
Egy nagyobb lábosban, lassú tűzön olvaszd fel a csokoládét és a vajat. Keverd össze egy tálban a cukrot és a lisztet, majd add a vajas csokoládéhoz. Verd fel a tojásokat, és add hozzá a masszához.
Bélelj ki egy tepsit sütőpapírral, és öntsd bele a masszát. Süsd 15-20 percig. Szúrópróbával ellenőrizd, hogy a belseje biztosan átsüljön.
Mehl mit Backpulver und Gewürzen mischen und beiseite stellen. Die Butter mit dem Zucker schaumig rühren, den Quark und die Orangenschale unterrühren. Die Mehlmischung zugeben, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához 1 dl tejet 1 tk cukorral meglangyosítunk, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk, elvegyítjük benne a sót, a porcukrot, azután a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet egy tálba mérjük. A tejet megmelegítjük, beleszórunk 1 ek cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és 3-4 percig pihentetjük. 2. A pihentetés után beleöntjük az élesztős t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót a tejföllel, a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük. Felfőzzük a zselatint, a túróhoz öntjük, majd jól elkeverjük. Fóliával kibélelt őzgerinc formába öntjük, majd k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű