- 400 ml gyümölcslé (ha nincs friss gyümölcs otthon, készülhet 100%-os gyümölcsléből is)
- 8 teáskanál porzselatin
◾️A gyümölcslevet a zselatinnal felfőzzük, de amint felforrt, már vegyük is le a tűzről és picit hagyjuk hűlni.
◾️Vegyünk elő tetszőleges szilikonformákat, és adagoljuk bele a zselatinos gyümölcslevet.
◾️Kb. 1 órára, de minimum 15 percre tegyük hűtőbe.
◾️A formákból kiszedve már fogyaszthatjuk is.
A tésztához valókat összegyúrjuk Két cipóba vesszük Kicsit lehűtjük Az egyik cipót lereszeljük a tepsi aljába, rá a töltelék, amit szintén csak összekeverünk, ráreszeljük a mási...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást szét választjuk. A sárgákat, 1m cukor helyettesítő és a sóval elkeverjük.. A tejet és a lisztet folyamatosan hozzákeverjük. A tojásfehérjét felverjük a másik 1 m cukorhel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb tálba kimérem a lisztet, átszitálom (vagy átkeverem habverővel, hogy levegős legyen), hozzákeverem a sót, a citrom reszelt héját, a porcukrot és a vaníliás cukrot. Bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLinzer tészta: Mindent összekeversz és a fagyasztóba rakod. Ha olyan az állaga, hogy sütőpapíron lisztezve ki tudod nyújtani, akkor jó! Ne vékonyra, mert szaggatni fogod! Túrós...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű