Az olvasztott vajjal összekeverjük a ledarált zabkekszet. Egy 28 cm átmérőjű tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral és belesimitjuk kanállal a kekszes morzsát, majd hütőbe tesszü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElőször durvára daraboljuk a diót, nem kell hogy nagyon apró legyen. Megtisztítjuk a répákat, és lereszeljük reszelőn. A tojásokat kikeverjük a kétféle cukorral, olajjal. Beleres...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA piskótát megsütjük és kettévágjuk. A teteje részt fel lehet használni bárminek, vagy csak magában megenni. Mangó mousse: Ehhez a darabolt mangót homogénre pürésítjük, botmixerre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kandírozott gyümölcsöt, durvára vágott diót, és aszalt áfonyát rumaromába keverem, hagyom állni. A tojásokat kikavarjuk a kétféle cukorral, és jöhet bele a tej és az olaj, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat kikeverem a cukorral,utána az olajjal. Belekeverem az almákat, kevés fahéjat is lehet még beletenni. A lisztet átszitálom, összekeverem a sütőporral, csipet óval és a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal és belesimítjuk egy tortaformába. 165 fokra melegítjük a sütőt és elősütjük 10 percig. A krémsajtot robotgéppel kikeverjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tejbe beleverjük a 2 tk cukrot és a mézet, meglangyosítjuk, belemorzsoljuk az élesztőt, letakarjuk és felfuttatjuk kb. 15 perc alatt. A lisztet átszitáljuk, eldolgozzuk benne...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEgy 28 cm-es tortaformát kibélelünk zsírpapírral. A piskótát összeállítjuk a hozzávalók alapján,és légkeveréssel megsütjük kb 165-170 fokon úgy 35-40 percig. Hagyjuk kihűlni. Ket...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA piskótát megsütjük, Én kb kettébe vágom, mert elég csak a fele, hogy legyen hely a moussenak meg a zselének. Egy zsúrtorta is kijön még ebből a receptből, ahhoz fel lehet használ...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű