22 dkg liszt
3 db tojás
1 dl olaj
10 dkg nádcukor
1 cs. bourbon vaniliíás cukor
1 cs. sütőpor
1 cs. só
2-4 evőkanál mézeskalácsfűszer
2 közepes és egy kisebb alma kockára vágva
kb. 10 dkg pekándió durvára vágva
A tojásokat kikeverem a cukorral,utána az olajjal. Belekeverem az almákat, kevés fahéjat is lehet még beletenni.
A lisztet átszitálom, összekeverem a sütőporral, csipet óval és a mézeskalácsfűszerrel. Utána a tojásos résszel.
A sütőt előmelegítem 165 fokra. Nem légkeverésnél pedig 180 fokra.
Muffinsütőt kibélelem muffin papírral, kb 3/4 részig teszek bele a tésztából, aztán a tetejére rakok keveset a nádcukorra összekevert pekándióból.
Légkeveréssel sütöm kb. 18 percig,
Egy 28 cm-es tortaformát kibélelünk zsírpapírral. A piskótát összeállítjuk a hozzávalók alapján,és légkeveréssel megsütjük kb 165-170 fokon úgy 35-40 percig. Hagyjuk kihűlni. Ket...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézPiskótatekercs receptje: 6 tojás szétválasztva, fehérjéket kemény habbá verjük. Sárgájákat 6 kanál eritrittel habosra keverni majd jön bele 6 kanál bambuszrost liszt, fél csomag sü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat egy tálkában összekevered, majd apránként adagolod hozzá a vizet. Valószínűleg kicsit több kell bele, mint amennyi a hozzávalók közt szerepel. Trutyit gyú...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű