2.5dl tej
1 tojás.2.5 dkg liszt,felfőzni és kihűlésig keverni.
25 dkg vajat 15 dkg p.cukorral kikeverni hozzá 1 k forró víz és 2 k citromlé.összekeverni a kettőt.Csokikrémhez 2 k.kakaó és 2 k titkos hozzávaló
2.5dl tej
1 tojás.2.5 dkg liszt,felfőzni és kihűlésig keverni.
25 dkg vajat 15 dkg p.cukorral kikeverni hozzá 1 k forró víz és 2 k citromlé.összekeverni a kettőt.Csokikrémhez 2 k.kakaó és 2 k titkos hozzávaló
A mascarponéhez keverd hozzá a rumaromát, a vaníliás cukrot, és adj hozzá fél deci hideg feketekávét -. A tejszínt a 4 evőkanál porcukorral verd kemény habbá, majd keverd össze...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA diót finomra vágjuk, a csokoládét nagyobb darabokra törjük. Felmelegítjük a tejszínt, felolvasztjuk benne a vaníliás cukrot, a vajat és a bevonót. Belekeverjük a diót és a li...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összekeverjük. Folpackkal rudakat formálunk. 1-2 órára mélyhűtőbe tesszük. A csokoládét kevés étolajjal 1 percig mikróban megolvasztjuk. A méretre vágot...
Elkészítési idő: 20+120 perc Nehézség: KönnyűElsőként olvasszuk fel a vajat, majd rakjuk félre kihűlni, hogy amikor hozzáadjuk a keverékhez, már hideg legyen. Ezután törjük össze a kekszet, de figyeljünk arra, hogy hagyjunk b...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű