Családireceptkönyv.hu

Sós karamell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fél bögre tejszín
1 bögre cukor
60 gr vaj
háromnegyed ek só
kis vanília

Elkészítés:


A cukrot pirítjuk
bele a vaj
elkeverni, utána tejszín,főzőlap lekapcsolás
só és vanília belekeverés,
15-20 dkg krémhez keverni

Sós karamell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Mézes krémes
Mézes krémes

A tésztához valókat a szárazanyagok kivételével összekeverem és gőz felett 15 percig főzöm. Még forrón összekeverem a szárazanyagokkal és még melegen 4 lapot nyújtok belőle, amit a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Töltött sült alma
Töltött sült alma

A sütőt 200 fokra előmelegítem. Az almákat kicsumázom úgy, hogy a gyümölcsöt egészben hagyom: ezt vagy egy csumázóval hajtom végre, vagy egy késsel, négy vágással kiemelem a mag...

Elkészítési idő: 20 p
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Emese
Keleti csemege (1)
Keleti csemege (1)

Forrástól 5 percig {cukor + tojás} főzzük, utána beletesszük a diót, a kekszet, a vajat és a rumot. Majd vizes konyharuhával feltekerjük a megtöltött ostyalapot.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk