50 dkg liszt,
2 tojás,
½ sütőpor,
só,
2 e.k cukor,
10 dkg olvasztott vaj,
tej.
A hozzávalókat összekeverjük, majd egyesével sütjük.
A zabpelyhet szokásos módon elkészítjük: feltesszük főni annyi vízzel, amennyi tökéletesen elfedi. Addig főzzük, amíg jól beszívja magába a vizet. Ezután öntsük fel a tejjel, és i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A tejet egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot és simára/csomómentesre keverjük. Majd közepes lángon folyamatos kevergetés közben sűrűr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Process flour, salt, and sugar in a food processor for a few seconds until combined. Add butter and pulse until mixture becomes crumbly and resembles coarse meal, about 15 pulse...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű