Tészta:
3 tojas
1 cs sütőpor
25 gramm dw 1:4 édesítő
150 gramm dw ch minusz liszt
150 gramm dw sütőliszt
15 gramm dw forrócsoki
Kenéshez: cukormentes fehérnutella proteinella
Hab: 250 ml cukormentes hulala
3 evőkanal dw kajszilekvar
A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük.
Kisülés utan a lapokat megkenjük.
A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük.
A zabpelyhet egy zárható üvegbe tesszük. Hozzáadjuk a chiamagot, elkeverjük. A tejben feloldottam az édesítőtablettát, el is maradhat, de én azt szerettem volna, hogy zabkásának i...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból tésztát gyúrok. Mikor kész a tészta, átgyúrom, 2 cipóra osztom és 2 mm vastag körré nyújtom. Mindkettőt 8 cikkre vágom és feltekerem a cikkeket. Kilisztezett tepsi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit pároljuk körülbelül 10 percig, majd hagyjuk kicsit hűlni. Vágjuk egészen apró darabokra, tegyük egy nagyobb tálba. Adjuk hozzá a reszelt sajtot, egy evőkanál zsemlemorz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tészta összeállítása. puha vajat/margarint/disznózsírt, egy szóval zsiradékot habosra keverem a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a mandula aromával és a csipet sóval. Ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű