Tészta:
3 tojas
1 cs sütőpor
25 gramm dw 1:4 édesítő
150 gramm dw ch minusz liszt
150 gramm dw sütőliszt
15 gramm dw forrócsoki
Kenéshez: cukormentes fehérnutella proteinella
Hab: 250 ml cukormentes hulala
3 evőkanal dw kajszilekvar
A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük.
Kisülés utan a lapokat megkenjük.
A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük.
Hámozatlan nyers almaszeletek, durvára vágott dió, fahéj, juharszirup. Banánkarikák, csokiszósz, pár csepp vaníliaaroma, egy pötty tejszínhab. Vajon megfuttatott banánkarikák, ba...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 tojásfehérjét kemény habbá verünk.3 tojássárgáját kikeverjük 10 dkg túróval,csipetnyi sóval,6 g sütőporral,beleforgatjuk a fehérjehabot.A masszából sütőpapírra bélelt tepsire 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű