Tészta:
3 tojas
1 cs sütőpor
25 gramm dw 1:4 édesítő
150 gramm dw ch minusz liszt
150 gramm dw sütőliszt
15 gramm dw forrócsoki
Kenéshez: cukormentes fehérnutella proteinella
Hab: 250 ml cukormentes hulala
3 evőkanal dw kajszilekvar
A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük.
Kisülés utan a lapokat megkenjük.
A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük.
Tedd a tonhalat és a levét vagy olajat a turmixgépbe, majd keverd a többi hozzávalóval, amíg sima masszát nem kapsz. Ha kész, kend teljes kiőrlésű (vagy bármilyen más) kenyérre....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a répát nagyon apróra vágjuk aprítógéppel, majd kevés vízen megdinszteljük. Összekeverjük az alapanyagokat és gombócokat formálunk belőle. Beleforgatjuk egy tálban...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy mikrózható tálba vizet kell tenni, bele ütni egy tojást és 700W 1,5percig, 800W 1percig mikrózni? és kész is vagy: 1. lépés: Töltsük meg a bögrét félig vízzel. 2. lépés:...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDIÉTÁS PISKÓTATEKERCS KÉSZÍTÉSE: A diétás piskóta tésztához tojásokat kettéválasztjuk. A tojásfehérjét 2 evőkanál (4 dkg) édesítőszerrel kemény habbá verjük (akkor jó a hab, amik...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű