Tészta:
3 tojas
1 cs sütőpor
25 gramm dw 1:4 édesítő
150 gramm dw ch minusz liszt
150 gramm dw sütőliszt
15 gramm dw forrócsoki
Kenéshez: cukormentes fehérnutella proteinella
Hab: 250 ml cukormentes hulala
3 evőkanal dw kajszilekvar
A tészta alapanyagokat ősszekeverjük kisütjük.
Kisülés utan a lapokat megkenjük.
A habot felverjük majd belekeverjük a lekvart. Úgy verjük tovább. A kihűlt nutellas lapra kenjük.
A hámozott, kockázott krumplit sós vízben főzöm 10 percig, majd leszűrve, áttörve hagyom kihűlni. A lisztet, krumplit, margarint, tejet, sót, élesztőt összedolgozom, majd a tész...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA darált zabpelyhet, a túrót és a kókuszzsírt alaposan gyúrd össze. A masszát nyújtsd ki nagyjából 1 ujjnyi vastagra és vágj belőle kis téglalapokat. Kend meg tojással és ízlés sz...
Elkészítési idő: 40 p Nehézség: KönnyűInstrukciók Pirítsd a finomra vágott hagymát egy evőkanálnyi kókuszolajon. Kockázd fel a csirkét és süsd, amíg arany színű nem lesz. Ha kész a hús, öntsd egy tálba, melyben már...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is készítsük el a kenőt – keverjük össze a túrót a finomra aprított metélőhagymával és 20 g finomra vágott füstölt lazaccal. Ízesítsük a kenőt sóval, őrölt fekete borssal é...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű