1 citrom, 35 dkg málna, 1 cs vaníliáscukor, 2 kk málnalikőr, 15 dkg cukor, 2,5 dl tejszín, 3 tojásfehérje
1. A legszebb málnaszemekből 16 darabot félreteszünk, a többit pürésítjük, és szitán vagy szűrőn áttörjük, hogy a magoktól megszabaduljunk.
2. Belekeverjük a vaníliás cukrot, a likőrt, a citromlé felét, és hűtőbe tesszük.
3. Serpenyőbe 4 evőkanál vizet öntünk, hozzáadjuk a cukrot és 1 kávéskanál citromlevet. Összekeverjük, és forrásig hevítjük.
4. A hideg tejszínből habot verünk, a tojásfehérjét ugyancsak kemény habbá verjük, majd további kevergetés közben vékony sugárban belecsorgatjuk a cukorszirupot, és 5 percig tovább kevergetjük.
5. Végül fakanállal óvatosan összedolgozzuk a málnapéppel és a tejszínhabbal.
6. Az így kapott málnahabot tálkákba adagoljuk, és 2 órára hűtőbe tesszük, majd málnaszemekkel díszítve tálaljuk.
a folyékonyakat összekeverjük és 20mp mikróba tesszük. Hozzáöntjük a szárazhoz és gyúrjuk. áááá
Elkészítési idő:1. A hozzávalókat összegyúrjuk. 2. Vékonyra nyújtjuk és sütjük.
Elkészítési idő:7 tojásfehérjét a cukorral felverni a lisztet és kókuszt belekeverni kivajazott tepsibe lassú tűznél megsütni. 1 l tejet 3 van pudingot 8 ek cukorral 7 tojássárgájával felfőzzük....
Elkészítési idő: