2 kg cukorliszt / ha porcukor akkor 2 kg hoz 4 kanál keményítő/
240ml glukózszörp,
1.2 dl víz
60 gr kókusz zsír
30 ml glicerin
25 gr zselatin
aroma ,szinezék
2 kiskanál cmc por
zzselatin +víz mikró 15 mp
glukóz glicerin,zsír 40 fokramelegítjük,összeöntjük a zselatinnal.
A cukorliszt felével elkeverjük aztán hozzáadjuk a többit Ha szükséges kevés vízzel lazíthatjuk
A sütőt 180 fokra előmelegítettem. Előkészítettem két sütőpapíros tepsit, és egy habzsákot, 9mm-es csillagcsővel. A puha vajat habosra kevertem a nyírfaporcukorral. Hozzáadtam a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálasszunk egy olyan tálat amelyikbe belefér a sütemény. Készítsük elő a hozzávalókat, hogy szoba hőmérsékletűek legyenek. Törjük fel a tojásokat és tegyük külön tálba a fehérjét é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet langyosra felmelegítjük, belerakjuk a cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. A lisztet átszitáljuk, belerakjuk a sót, majd az élesztős tejes cukros keveréket és összeg...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy keverőtálban homogén masszává keverjük, ( VAGY: a kekszet apró morzsásra törjük, összekeverjük a felolvasztott vajjal), majd egy sütőpapírral kibélelt 28 c...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes