2 kg cukorliszt / ha porcukor akkor 2 kg hoz 4 kanál keményítő/
240ml glukózszörp,
1.2 dl víz
60 gr kókusz zsír
30 ml glicerin
25 gr zselatin
aroma ,szinezék
2 kiskanál cmc por
zzselatin +víz mikró 15 mp
glukóz glicerin,zsír 40 fokramelegítjük,összeöntjük a zselatinnal.
A cukorliszt felével elkeverjük aztán hozzáadjuk a többit Ha szükséges kevés vízzel lazíthatjuk
A kekszet por állagúra törjük, hozzáadjuk a felolvasztott vajat és egységes masszává dolgozzuk. Ez képezi majd a torta alapját, amit a sütőpapírral kibélelt kör alakú forma aljá...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csokikat darabokra törjük, beletesszük a tejszínt és a konyakot. Vízgőz felett megolvasztjuk, jól elkeverjük. Majd szobahőmérsékletűre hűtjük, hogy jól formázható legyen. Kézzel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű50 ml vizet a cukorral, vanília rúddal összeforraljuk. 4 db tojássárgáját csip sót géppel fehéreidésíg keverjük, lassú sugárban hozzá csorgatjuk a szirupot, majd az összetördelt g...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű