2 kg cukorliszt / ha porcukor akkor 2 kg hoz 4 kanál keményítő/
240ml glukózszörp,
1.2 dl víz
60 gr kókusz zsír
30 ml glicerin
25 gr zselatin
aroma ,szinezék
2 kiskanál cmc por
zzselatin +víz mikró 15 mp
glukóz glicerin,zsír 40 fokramelegítjük,összeöntjük a zselatinnal.
A cukorliszt felével elkeverjük aztán hozzáadjuk a többit Ha szükséges kevés vízzel lazíthatjuk
A “cukros” mákon kívül összegyúrjuk az alapanyagokat, és legalább 2 órát lefedve pihentetjük. Dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és enyhén sós vízben kifőzzük őket (egyszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz alapanyagokat botmixerrel vagy turmixgépben dolgozd össze. Ezután kedved szerint tovább ízesítheted a fagylaltot
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűgy lábasban keverd össze a hozzávalókat a zselatin kivételével, és folyamatos kevergetés mellett forrald fel. Hűtsd langyosra a keveréket, majd alaposan keverd el benne az étkezés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTojásokat a xilitollal verd habosra habverővel, majd add hozzá az oliva olajat, narancslé felét és mandula aromát. Aztán lassan adagold bele a lisztet és sütőport, hogy ne legye...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű