8 dkg vaj (5,3 , 2,66)
6 dkg cukor (4,2)
3 tojás. (2, 1)
1 sütőpor (8, 4)
1 vaníliás cukor
30 dkg liszt (20, 10)
Tej
Tejföl sűrűségűre kell keverni
Azzal kezdjük, hogy szétválasztjuk a tojássárgát a fehérjétől, a sárgáját pedig sűrű habbá verjük a vízzel és nádcukorral. Ezután hozzáadjuk az almapürét, fehérjeport, sütőporral e...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A kekszet aprítóban összetörjük finomra. A vajat felolvasszuk és a kekszmorzsára öntjük. 2. A torta alapot torta-vagy piteformába nyomkodjuk és betesszük a hűtőbe. 3. Elkészít...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA főtt gesztenyét simára turmixoljuk a kókusztejjel, a kakaóval, az édesítővel, a rumaromával (ha használunk), és a vaníliával. A krémet elosztjuk két pohárban, a tetejére nyomunk/...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes