A piskótához:
4 tojás
4 kanál cukor
1 sütőpor
4 kanál liszt
A krémhez:
50 dkg mászkárpone
40 dkg nutella
4 kanál cukor
2dl hulala
A 4 tojás fehérjét habbá verem hozzá adom a 4 evőkanál cukrot tovább verem . Külön ki keverem a tojássárgát hozzáöntöm a cukros fehérjéhez hozzáadom 1 csomag sütőport és a 4 kanál lisztet és összekeverem.
Bele teszema tepsibe és 180 fokon a sütőbe.
Az 50 dkg mászkárpónét és a 40 dkg nutellát és a 4 kanál cukrot összekeverem robotgéppel . 2 dl hulalát külön felverem majd összekeverem.
Ha megsült a piskóta megvárom még kihült rá a keém és mehet a hűtőbe.
A leveles vajas tésztát 2 mm vastagságúra nyújtjuk ki, és 6 cm átmérőjű fánkszaggatóval korongokat szűrunk ki belőle. Minden második korongnak 4 vm átmérőjű szaggatóval kiszűrjuk a...
Elkészítési idő: 45 pec Nehézség: KönnyűÖntsük a kiflire. Majd a massza felét simítsuk, kivajazott tepsibe. Egyengessük l rajta az almát, hintsük meg fahéjjal, rakjuk rá a kifli és a massza másik felét. Süssük 180 foko...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesPici vajjal kikenünk egy 1,5 literes alacsony oldalfalú tálat. Az aljára 1 ek. lekvárt kenünk. A kenyérszeleteket megkenjük vajjal, és a tálba rétegezzük, úgy, hogy enyhén fedjék e...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA liszteket egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a csipet sót, az őrölt vaníliát, az eritritet és a citromhéjat, majd ezeket is alaposan belekeverjük. A 2 tojást a lisztes keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű